ANNONS:
ANNONS:

Kjell Larsson får ny assisterande

Lokalfotbollsbekante Per Arne Lundqvist.
Där har ni Kjell Larssons nye asssisterande i LFK.
– Jag har också fått en roll som passar perfekt, säger Lundqvist till NLT.

– Lidköpings FK spelar som bekant i Elitettan kommande säsong.
Laget gör comeback i eliten efter två års spel i division ett och senast det begav sig valde Kjell Larsson som fört upp laget i Eliettan att gå åt sidan. Istället blev det Tomas ”Stisse” Nilsson och parhästen Erik Lundstedt som fick förtroendet.

Men kombinationen med spelare och nya tränare fungerade inte friktionsfritt och tillsammans med tunga resultat så blev 2015 års säsong inte som man tänkt sig. Med detta i bagaget hoppas nu LFK på helt andra tongångar 2018 och det stod tidigt klart att Kjell Larsson fortsätter att leda laget. Hur staben runt Kjell skulle se ut har det dock varit lite frågetecken kring, men under tisdagen stode det klart att det blir Per Arne Lundkvist som tar denna roll.

Per Arne Lundqvist är känd i lokala fotbollskretsar för tränarinsatser i både Skara och Götene. Den värmlandsbördige 46-åringen bor dock i Vänersborg och har de två seanste åren tränat damena i Vänersborgs FK.
– Vänersborg var mitt första damuppdrag. Klubben frågade nu om jag ville bli assisterande tränare för herrlaget men uppdraget i LFK lockade mer. Elitettan känns sportsligt sett mycket mer lockande än herrarnas division 2. Jag har också fått en roll som passar perfekt då jag kommer att ha stort ansvar för träningarna, säger Lundkvist till NLT.

Sportchef Daniel Nordmark säger följande om den nya pusselbiten:
”I P-A får vi det vi eftersöker, en driven, duktig och engagerad och tränare. P-A har träffat övriga ledarstaben och känslan är att han kommer att passa väldigt bra in hos oss, säger Daniel.”

Lämna en kommentar