ANNONS:
ANNONS:

Kristijan Nikolla till Ljungskile

Det blev division ett.
Men inte spel med Grebbestad eller Karlstad BK.
Istället föll valet på Ljungskile för Kristijan Nikolla.

Det stod tidigt klart att Kristijan Nikolla skulle lämna Gauthiod redan efter en säsong. Siktet var inställt på högre divisioner och ryktena placerade ”Kiki” i klubbar som Skövde AIK, Karlstad BK och Grebbestad. Och visst blev det också spel i division ett – men valet föll istället på Ljungskile. En klubb som mittfältaren samtalade med redan i höstas.
– Det är en väldigt anrik och familjär klubb. Det är några av anledningarna till att jag skrev på, säger Kristijan Nikolla till lagets Youtube-konto.

– Ljungskile har alltid haft ambition att vara ett topplag och det tror jag faktiskt vi kommer vara i år. De träningar jag har sett ser det väldigt bra ut. Jag tror jag kan utvecklas bra här.

Se och hör mer från Krstijan Nikolla här:

Lämna en kommentar