ANNONS:
ANNONS:

Kristoffer Bohrén förlänger med LFK

Provspel med bland annat Degerfors.
Men nu är det helt klart att Kristoffer Bohrén stannar i LFK.
Anfallaren har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över två nya säsonger.

För drygt fyra år sedan spelade Kristoffer Bohrén med Örslösa i division sex. Där öste han in mål för ”Tigrarna” och sedan dess har karriären tagit fart ordentligt.
Den numer 23-årige anfallaren har sedan dess hunnit med att bli skyttekung i såväl division fyra (LIF) samt division tre (LFK).Kristoffer Bohrén

Förra säsonger blev det 15 fullträffar när LFK gick upp till division två. Något som inte gick obemärkt förbi hos klubbar högre upp i seriesystemet. Bland annat provtränade Bohrén med Degerfors och längtan att testa högre upp i seriesystemet var stor.
– Klart att det är smickrande. Var knappast något jag tänkte på för 4-5 år sedan när jag spelade med Örslösa i division sex. Samtidigt känns det som det är nu det gäller. Jag blir ju inte yngre precis så det känns lite som sista chansen för mig att ta ett rejält kliv uppåt i seriesystemet, sa Kristoffer i början av november.

Givetvis lockade då även spel i division två med LFK och när erbjudanden från de högre divisionerna uteblev var valet självklart att stanna i Lidköping.
I veckan blev det också klart att Bohrén stannar i klubben under två ytterligare säsonger.
– Jag hoppas att vi kan bygga vidare på det vi hade förra säsongen, ett roligt och fartfyllt spel där vi har mycket boll samt att vi kan etablera oss i tvåan, säger Bohrén till NLT.

På minussidan kan dock LFK lägga till Marcus Lindbjörk. Den centrale mittfältaren var också tveksam till en fortsättning innan försäsongen drog igång, men har synts till på lagets träningar under januari.
Nu har dock Marcus beslutat sig för att ta ett uppehåll från fotbollen.
– Det blir ingenting mer för mig i år, säger Marcus när Lokalfotboll.se stöter på honom på stan.

Ytterligare ett frågetecken är Jimmy Segerqvist. Mittfältaren hade tänkt att göra comeback i LFK i år efter en säsongs frånvaro p.g.a. ryggproblem.
Nu är emellertid ryggen helt OK, men problem med arbetstider gör att Jimmy är tveksam till en satsning i LFK. Istället ska han vara sugen på spel i Råda och division fem. Den vindsnabbe mittfältaren fanns också med i den grönvita tröjan när laget träningsspelade mot Vinninga i helgen som gick.

Lämna en kommentar