ANNONS:
ANNONS:

Krstic klar – men Wennergren spelar för Halvorstorp

Tre nya spelare klara för Gauthiod när truppen nu är spikad.
Dock blir det ingen Boyd Mwila i rödblått 2013.
Något spel lär det heller inte bli för Tobias Wennergren som ska stå i mål för Halvorstorp.

Gauthiod har nu spikat truppen inför stundande säsong och det blev ett par nyheter i Silly Seasons ”elfte timme”.
Senaste nyförvärvet in i truppen är Daniel Krstic som Lokalfotboll.se skrev om den 19 februari. Daniel med ett förflutet i Kristianstad studerar i Trollhättan och har nu bestämt sig för spel i Gauthiod.
23-åringen stod dock över gårdagens match mot Skoftebyn p.g.a. skada.

Vidare kan division två-laget räkna in Jonas Larsson och Emil Svensson som båda skrivit på nya kontrakt. 30-årige Jonas Larsson gör sin fjärde säsong i klubbens försvarsled, medan 22-årige Emil har IKG som moderklubb.
Minns att målfarlige Emil tog en ”time out” mitt under fjolårssäongen p.g.a. tappad motivation, men att han var tillbaka i laget under hösten.
”Nu har han tränat på bra under hela försäsongen och vill visa vad han går för” skriver klubben på sin hemsida.

Boyd Mwila

Dock blir det ingen Boyd Mwila i Gauthiod. 28-åringen var så gott som klar för

klubben i slutet av februari och Örjan Johansson från klubbens fotbollssektion sa då:- Boyd är en otroligt ödmjuk kille som behöver en omstart i fotbollskarriären. Det vill han göra hos oss och jag är övertygad om att han blir klar under de närmsta dagarna.
Så blev det alltså inte och nu ryktas det om att Boyd kommer att spela för Mölndal i division sex Göteborg. Där ska han nämligen jobba med klubbens ungdomar och därför kan det även bli spel i klubben.

Klart är även att de två senaste årens burväktare Tobias Wennergren inte kommer att göra några matcher för klubben. Tobias kommer som tidigare berättat att vara kvar som målvaktstränare i Gauthiod, men spelet kommer att ske i Halvorstorp i division fyra.

Lämna en kommentar