ANNONS:
ANNONS:

Kvartett lämnar LFK Akademi inför 2016

Fyra spelare lämnar LFK Akademi.
Samtliga byter division fyra mot femman.
Nya klubbadresser blir Mellby och Främmestad.

LFK Akademis tränare Andreas ”Lill-Plätta” Gustavsson berättade i förra veckans Fredagsstafett om den jobbiga tid han upplever just nu under Frimånaden.
– Killarna är som en ”Springande buffé” som andra klubbar är ute efter, berättade Andreas då när han skulle beskriva jobbet med att behålla sina spelare.

Att spelare som likt Oskar Norlin och Anton Lidholm fått kontrakt med LFK är nog bara positivt för LFK Akademi, men när spelare på löpande band lämnar för andra klubbar är nog inte lika kul.
Så har skett i veckan när hela fyra spelare valt att byta division fyra för spel i division fem i Mellby och Främmestad.

Johan och Markus Högmark, Filip Fredlund och Joel Hartmann.
Johan och Markus Högmark, Filip Fredlund och Joel Hartmann.

Trion Johan Högmark, Markus Högmark och Joel Hartmann har alla bestämt sig för nykomlingen Mellby. En klubb som alla representerat tidigare.

Siste man i kvartetten och kanske det största tappet för Akademin är årets lagkapten Filip Fredlund som väljer att återvända till Främmestad.
– Jättekul att han väljer Främmestad. Gemenskapen i laget gav han väldigt stor vikt i när han tog beslutet att komma, säger Robin Larsson från klubbens fotbollssektion.

Även om Filip valt att återvända till Främmestad så kommer han att fortsätta att träna med IK Gauthiod den närmsta tiden.
– Han har skrivit på för oss, men kommer att fortsätta träna med Gauthiod. Vi kommer inte att stoppa någon spelare som vill ta steget dit, avslutar Robin Larsson.
—————————————–
Har du några fler tips kring LFK Akademi, Mellby, Främmestad eller någon annan lokal klubb?
Fyll i ”Tipsa-rutan” uppe till vänster på sidan så ska vi på Lokalfotboll.se följa upp ditt tips. Du kan givetvis vara anonym om du vill.

Lämna en kommentar