ANNONS:
ANNONS:

Levene Skogslund satsar nytt inför nästa säsong

Claes Johansson tackar för sig i Levene Skogslund.
Och ny tränarduo blir istället Per Åke Svensson och Christofer Kjellner.
– Yngre killar som känner föreningen, säger Inge Johansson från Fotbollssektionen i ”Skör”.

Inför denna säsongen fick Levene Skogslund ta på sig lite av favoritskapet i den mellersta femman. Detta efter att under ett par år fått ”smyga med” bakom mer betrodda lag.
Favoritskapet verkar dock vägt lite för tungt och i en jämn tabell så föll laget till sist ner på en blygsam niondeplats.
– Men jag är inte så besviken. Trodde nog inte vi skulle tillhöra toppen. Vi saknade en målskytt, säger Inge Johansson från klubbens Fotbollssektion.

Att tränare Claes Johansson inte skulle få fortsätta var kanske därför ingen överraskning. Rykten under hösten har också gjort gällande att spelarna inte varit helt nöjda med sin ledarstab.
– Beslutet att gå skilda vägar var i samförstånd, men det stämmer att spelarna ville ha en förändring, säger Inge som också nu kan bekräfta vilka som kommer att ta över tränarskapet i klubben.

5345530

Killarna det handlar om är Per Åke Svensson och Christofer Kjellner som nästa år kommer att ha ett delat ledarskap över division fem-klubben. Framför allt ”Pelle” har spelat i A-laget detta år, men ett krånglande knä gör att det nästa år blir tränarbänken istället.
– Känns som en rätt bra lösning detta. Yngre killar som är ambitiösa och kan föreningen. Pelle är ju dessutom idrottslärare så han är van att leda grupper och vill satsa på tränarbanan nu, berättar Inge.

Lämna en kommentar