ANNONS:
ANNONS:

Levene Skogslund värvar målvakt från division tre

Marcus Berg från Åsarp-Trädet.
Där har ni Levene Skogslunds senaste nyförvärv.
– Han har en vinnarmentalitet vi tycker om, säger tränare Pelle Svensson.

Levene Skogslund brukar vara ett lag som ligger lågt när det gäller att vara aktiva under Silly Season. Men kanske är det i år som man kliver fram och blir en aktiv aktör under ”Frimåndaden”?
Hur som helst har man redan gjort klart med sitt första nyförvärv inför nästa säsong. Det är målvakten Marcus Berg från Åsarp-Trädet som ansluter till laget.

21-åringen spelade i år i division tre, där det blev degradering till fyran som nykomling. Han jobbar också i Levene vilket gör att flytten till Björkevi lär vara naturlig.
– Han är fortfarande ung och har redan samlat på sig en hel del erfarenhet från division tre och fyra. Det kommer att betyda mycket för oss och han har en vinnarmentalitet vi tycker om, säger Levene Skogslunds tränare Pelle Svensson och fortsätter:

– Förutom allt positivt som han kommer att bidra med på planen så är det också en kille som passar bra in i laget. Han känner redan ett flertal av spelarna i laget eftersom han jobbar i närheten.

Om Marcus Berg blir den vägg som laget behöver för att ta klivet upp till division fyra återstår att se, men ”Skôr” lär som vanligt bli att räkna med när fotbollsssäongen 2017 sparkar igång.

Lämna en kommentar