ANNONS:
ANNONS:

LFK hemma mot Kungsbacka ger fina minnen

Lite skralt på kontot efter semestern?
Lugn. Lokalfotboll.se ska göra ett försök att få dig på rätt köl igen.
Under rubriken ”Tusenlappen” ger vi dig de bästa lokala speltipsen.

Fotbollen i de lägre divisionerna har inte bara fått ett ökat intresse ibland oss lokala fotbollsentusiaster. Även hos både nationella och internationella spelbolag har spelutbudet på lokala matcher ökat kraftigt och idag kan man spela på matcher ner till division fyra.

Tusenlappen.001

Med detta som utgångspunkt tänker vi på Lokalfotboll.se att göra ett försök att guida er som läsare till en något tjockare plånbok. Under rubriken ”Tusenlappen” kommer vi i samarbete med Nordic Bet när tillfälle ges att skriva om de bästa lokala speltipsen. Vi startar med 1000 kronor och förhoppningen att den summan ska vara betydligt större när säsongen är slut.

Om vi är något bra? Ja, det får förstås framtiden utvisa, men vi hoppas givetvis att vår kunskap kring den lokala fotbollen i vår region ska kunna vara en bra grund att stå på. Hur som helst. Här kommer våra spel. Ta rygg om du vill!

Senast:
Efter en stundtals medioker vårsäsong ska vi nu ta nya tag i Speldjungeln under hösten.
Det bör dock sägas att vi avslutade bra med att sätta en seger för IFK Falköping hemma mot Skara. Mycket tack vare att Robert Österberg hade såpa i händerna vid matchens enda mål.
”Grattis till vinsten. Den räcker väl till en körv i bröd eller nått” skrev Robban lite syrligt efter matchen.

Hur som helst. Nu kör vi igång igen. Detta med en Tusenlapp vars värde nu är 731 kronor…

———————-

Historik:
IK Gauthiod – Rynninge 1:a (3-2) Odds: 1,29
Göta – ENV 1:a (0-1) Odds: 1,70
Vårgårda – Skara 1:a (4-2) Odds: 2,00
Göta – Elmer-Fåglum 1:a (5-0) 1,65
Trollhättans FK – Skultorp 1:a (0-5) 2,05
LFK – Stenungsund Under 2,5 mål (4-2) 2,34
Skara – IFK Tidaholm 1x (0-5) 1,65
Ulvåker – TFK 1 (2-2) 2,29
Skövde AIK – Rynninge 1 (1-1) 1,33
IFK Falköping – Skara FC 1 (1-0) 1,37
———————-

Dagens spel: 

Tis 28/7, 19:00: Lidköpings FK – Kungsbacka DFF
Serie: Elitettan
Tips: 1x
Odds: 1,72
Spelbolag: NordicBet
Insats: 100 kr
Möjlig utdelning: 172 kr

LFK hemma mot Kungsbacka ger sköna vibbar.
För knappt ett år sedan möttes lagen som bekant i kvalet till Elitettan och efter 4-1 tog sig faktiskt båda lagen uppåt i seriesystemet.
Sedan dess har det gått sämre förde båda nykomlingarna som i skrivande stund hittas under nedflyttningsstrecket. Tisdagens match är därför en tidig ”Måstematch” där tre poäng gäller för båda lagen.

Gemensamt för lagen ikväll är att de båda förstärkt sina trupper inför hösten. Kungsbacka med två spelare från USA och en från Tölö. Hur bra dessa är återstår att se, men två av tre är i alla fall med i lagets startelva.
LFK då? Ja, efter lagets senaste månad borde väl inte mycket tala för laget, men de senaste veckorna har bitarna börjat att falla på plats och det känns som det finns en revaschlusta i laget. Man saknar visserligen nyblivna Europamästaren Matilda Haglund mellan stolparna. (Linnea Persson ersätter) Av erfarenhet brukar dock lag höja sig med en på pappret sämre keeper och vi tror att LFK kniper minst en poäng i höstpremiären. 1,72 i odds på detta känns riktigt bra.
För den med ännu mer tro på LFK finns hela 3,00 i odds på en rak etta. Insatsen är som vanligt frivillig, men vi sätter en hundring.

———————————–

Vill du rygg på oss eller har du andra ideér? Skapa ett konto på Nordicbet!

 

Vill du rygg på oss? Skapa ett konto på Nordicbet. 

 

Lämna en kommentar