ANNONS:
ANNONS:

Locka mer publik – Matchannonsera på Lokalfotboll.se

Vill ditt lag ha fler åskådare på sina matcher?
Varför inte ta hjälp av Lokalfotboll.se
Nu erbjuder vi nämligen alla lokala föreningar matchannonser på sajten.

I ett led att försöka hjälpa de lokala föreningarna att få mer publik på sina hemmatcher ger nu Lokalfotboll.se klubbarna möjlighet att synas med sina matchannonser på sajten.

Varje vecka besöks www.lokalfotboll.se av närmare 15 000 besökare som alla är intresserade av fotboll i allmänhet – och lokal fotboll i synnerhet. Den stora majoriteten av dessa är bosatta i västra Skaraborg och utgör den perfekta målgruppen för er matchannons.Matchannons Vara


Hur fungerar det då att ha en matchannons på Lokalfotboll.se?

– Ni väljer antingen om ni vill ha en annons för en enskild match en hel säsong. Med en hel säsong inräknas förutom seriematcher även DM- och Svenska Cupen-matcher.

– Ni väljer antingen om ni vill leverera en färdig annons till info@lokalfotboll.se eller om ni vill att vi ska göra annonsen åt er. Annonsen ska vara oss till handa senast dagen innan införandet.

– Ni har möjlighet att vara riktigt kreativa i er annons. Kanske till och med är så att ni vill ha matchannons som är en kortare video? Alla annonser får givetvis vara i fyrfärg om ni så önskar. Bara fantasin sätter gränser, men hör gärna med oss först vad som är möjligt.

– Matchannonsen ligger ute på Lokalfotboll.se dagen innan match samt under matchdagen.

– Har ni matchsponsorer får dessa givetvis finnas med i er annons.

————————

KAN DETTA VARA NÅGOT FÖR ER FÖRENING?

Kontakta info@lokalfotboll.se eller ring Jesper Bankemyhr på 0702 03 77 87 för att diskutera mer kring ett upplägg.

2 tankar på “Locka mer publik – Matchannonsera på Lokalfotboll.se

Lämna en kommentar