ANNONS:
ANNONS:

Lofas All Star Team 2014

Många duktiga lirare uppmärksammades under Lofa 2014.
Här kommer årets ”All Star lag” samt skytteligasegrare.
Alla prisade av Intersport Lidköping och Lokalfotboll.se
Intersport Lidköping och Lokalfotboll.se prisade många duktiga lirare under förra helgen då Lofas inomhusturnering avgjordes. Nedan hittar du turneringens bästa spelare som alla tog plats i ”All Star Team”. Du hittar även vilka spelare som nätade flest gånger under turneringen

DAMER

Lofa - All Star Team 2014

MATILDA HAGLUND, LIDKÖPINGS FK
Målvaken i vinnarlaget kanske inte hade allra mest att göra, men det som Matilda fick ”på sig” skötte hon med briljans. Framför allt kanske hon imponerade offensivt med sina precisa utkast som gång på gång friställde sina lagkamrater på offensiv planhalva.

CARIN BERLING, LIDKÖPINGS FK
Systrarna Carin och Caroline Berling låg bakom det mesta i LFK:s speluppbyggnad, men detta år var det Carin som var den som var allra främst. En säker passningsspelare som med bra fötter satte sina lagkamrater i bra lägen under hela turneringen.

STINA AXÉN, LIDKÖPINGS FK
Började turneringen med en defensiv position, men det var först när hon fick en mer offensiv roll som Stina Axén visade sina kvaliteter. Alltid spelbar och med en förmåga att alltid gå rakt på mål spelade hon till sig en plats i ”All star-laget” under måndagen.

AMANDA REINHARDT, LIDKÖPINGS FK
Turneringens skyttedrottning blev bättre ju längre turneringen led. Amanda har tagit rejäla kliv de senaste säsongerna och var den som fick ordentlig fart på lagets offensiv. Sju mål imponerade och Amanda var given i detta lag.

MATILDA AJNESTÅHL, VINNINGA
Matilda var turneringens överraskning. Redan från start visade hon en härlig inställning och styrka. Stod för en riktig kraftfotboll och var en högst bidragande orsak till att Vinninga tog sig hela vägen till final.

SKYTTELIGA
1. Amanda Reinhardt, LFK, 7 mål
2. Louise Jonsson, Vinninga, 3 mål
2. Sandra Lagerbratt, LFK, 3 mål
2. Ebba Handfast, LFK, 3 mål
2. Stina Axén, LFK, 3 mål
6. Malin Svensson, LFK, 2 mål
6. Caroline Berling, LFK, 2 mål
6. Alice Andersson, LFK, 2 mål
6. Matilda Ajneståhl, Vinninga, 2 mål
6. Ida Kjörk, Råda, 2 mål
6. Anna Richardsson, Råda, 2 mål
6. Therese Ekdén, Rackeby, 2 mål

————————————————–

HERRAR

DSC_1301

ERIK EKBLAD, LIDKÖPINGS FK
I stor konkurrens med andra målvakter knep till sist Ekblad platsen mellan stolparna. Gjorde ett par helt avgörande räddningar under turneringen och gav segrande LFK en defensiv trygghet.

ALBRIM DEMALILJAJ, LIDKÖPINGS FK
Det var stor underhållning att se Albrims snabba fötter. Varje gång han fick bollen hände det något. ”Abbe” var den som bestämde tempot i LFK:s spel och förde bollen framåt i offensiven.

AXEL LINDAHL, LIDKÖPINGS FK
Efter en trög förstadag var tog Axel ett rejält kliv till slutspelsdagen och var kanske turneringens bäste spelare dag 2. Flöt fram över golvet och visade både snabbhet och spelsinne. Till sist ett givet namn i laget.

KRISTIAN NIKOLA, LFK AKADEMI
LFK Akademi hade många sevärda spelare, men Kristian Nikola var den främste. Finurlig, kreativ och med ett härligt tillslag var han en av turneringens absolut bästa spelare. Kompenserade liten kroppshydda med underbara futsalegenskaper.

MIKAEL THÖRN, TRÄSSBERG
Trässberg imponerade igen och ännu en gång byggde man sitt spel kring en urstark Mikael Thörn på topp. Otroligt svårstoppad och den som gång på gång satte sina lagkamrater i avslutslägen. Otroligt betydelsefull för sitt lag.

SKYTTELIGA
1. Mikael Hasselström, Trässberg, 5 mål
2. Mattias Johansson, Söne, 4 mål
3. Kristoffer Bohrén, LFK, 3 mål
3. Egzon Restelica, LFK, 3 mål
3. David Johansson, Vinninga, 3 mål
6. Kristian Nikola, LFK Akademi, 2 mål
6. Benni Parlic, LFK Akademi, 2 mål
6. Philip Fredlund, LFK Akademi, 2 mål
6. Markus Eriksson, Trässberg, 2 mål
6. Oskar Liljebäck, Trässberg, 2 mål
6. Axel Widhja, Mellby, 2 mål
6. Andreas Aronsson, Vinninga, 2 mål
6. Filip Andersson, Söne, 2 mål
6. Albrim Demaliljaj, LFK, 2 mål
6. Axel Bogrén, LFK, 2 mål
6. Axel Lindahl, LFK, 2 mål
6. Joel Olsson, Råda, 2 mål

Lämna en kommentar