ANNONS:
ANNONS:

Lottat i Svenska Cupen

Skara mot storebror Skövde AIK.
Och bra lottning för både LFK och Gauthiod.
Svenska Cupen går vidare både på herr- och damsidan.

En framskjuten DM-placering leder som bekant till en plats i Svenska Cupen. Och en eller ett par segrar där kan leda till oerhöra publikfester. Fråga bara lag som Götene och Vänersborgs FK.

Svenska Cupen 2017/18 har sedan slutet av april spelats på damsidan då Gauthiod besegrade Friscopojkarna. Nu är även omgång 2 färdiglottad och i denna match ställs nu Gauthiod mot division ett-laget Jitex hemma på Lunnevi.
Även Lidköpings FK kliver in i cupen denna omgång och för Kjell Larssons tjejer väntar seriekollegan Rävåsen. Samma Rävåsen som laget spelar seriefinal mot nu i helgen.

Matcherna ska vara spelade senast den 31 augusti och går man vidare från omgång två kan allsvenskt motstånd dyka upp i kommande omgång.

Även på herrsidan är det nu färdiglottat för årets första omgång i cupen och här har vi faktiskt bara ett lokalt lag kvalificerat. Det är Skaras herrar som kliver in i turneringen genom att få möta storebror i Skövde AIK. Matchen spelas den 2 augusti på Sparbanken Arena i Skara och i potten kan mycket väl ligga en publikfest mot ett allsvenskt lag.

Lämna en kommentar