ANNONS:
ANNONS:

Lundqvist får lämna – ”Semlan” ersätter

”Inget bra samarbetsklimat”
Då väljer Lidköpings FK att bryta med Per Arne Lundqvist.
Ersätter gör Semir ”Semlan” Hasanbegovic.

I november 2017 fick LFK-tränaren Kjell Larsson en ny assisterande tränare i Per Arne Lundqvist. Vänersborgaren skulle bli en viktig pusselbit i tränarstaben och var optimistisk inför uppdraget.
– Jag har också fått en roll som passar perfekt då jag kommer att ha stort ansvar för träningarna, berättade P-A för NLT.

Även Sportchef Daniel Nordmark lovordade nytillskottet.
– I P-A får vi det vi eftersöker, en driven, duktig och engagerad och tränare. P-A har träffat övriga ledarstaben och känslan är att han kommer att passa väldigt bra in hos oss.
Men bara knappt tre månader senare väljer nu LFK att bryta samarbetet.

Till NLT säger Daniel Nordmark under torsdagen
– P-A är en väldigt duktig tränare, men vi har helt enkelt inte hittat något bra samarbetsklimat. Då är det lika bra att klubben och P-A går skilda vägar. Beslutet är ömsesidigt, men det kom på föreningens initiativ.

”Semlans” senaste uppdrag var i Råda.

Ingen P-A Lundqvist i LFK under 2018 alltså, men klubben har redan gjort klart med hans ersättare. Det blir Semir ”Semlan” Hasanbegovic som kommer assistera Kjell Larsson under årets säsong. ”Semlan” tränade gjorde som bekant sitt första senioruppdrag som huvudtränare 2016 när han ledde Rådas herrar under en tung säsong i division fyra som slutade med nedflyttning.
Denna gång får han en ny chans att fixa utmaningen med ett nytt kontrakt – denna gång med LFK i Elitettan.
– ”Semlans” namn har varit uppe tidigare, men då har timingen inte fungerat. Nu föll bitarna på plats och i ”Semlan” får vi in en ung, ambitiös och kompetent tränare. En väldigt bra lösning i den här situationen, säger Daniel Nordmark till NLT.

2 tankar på “Lundqvist får lämna – ”Semlan” ersätter

  1. Märkligt att det blir så iår också i Lfk, sparka tränare hit och dit , som förening borde man ha klart en arbetsbeskrivning att detta är vad vi förväntar oss från dig som tränare, då är alla parter klara Li detta när det drar igång.

  2. Utan att vara insatt i situationen i LFK så älskar jag såna här omskrivningar ”Vi har inte hittat ett bra samarbetsklimat”. Om man istället pratar svenska så brukar det betyda ”Vi är gäng som jättegärna vill styra och ställa, men vi vill inte lägga ner tid på att träna laget”.

Lämna en kommentar