ANNONS:
ANNONS:

Målsnålt att vänta när LFK går för första segern

Lite skralt på kontot?
Lugn. Lokalfotboll.se ska göra ett försök att få dig på rätt köl igen.
Under rubriken ”Tusenlappen” ger vi dig de bästa lokala speltipsen.

Fotbollen i de lägre divisionerna har inte bara fått ett ökat intresse ibland oss lokala fotbollsentusiaster. Även hos både nationella och internationella spelbolag har spelutbudet på lokala matcher ökat kraftigt och idag kan man spela på matcher ner till division fyra.

Tusenlappen.001

Med detta som utgångspunkt tänker vi på Lokalfotboll.se att göra ett försök att guida er som läsare till en något tjockare plånbok. Under rubriken ”Tusenlappen” kommer vi i samarbete med Nordic Bet när tillfälle ges att skriva om de bästa lokala speltipsen. Vi startar med 1000 kronor och förhoppningen att den summan ska vara betydligt större när säsongen är slut.

Om vi är något bra? Ja, det får förstås framtiden utvisa, men vi hoppas givetvis att vår kunskap kring den lokala fotbollen i vår region ska kunna vara en bra grund att stå på. Hur som helst. Här kommer våra spel. Ta rygg om du vill!

Senast:
Två av tre spel satt förra helgen vilket innebar att kassan ökade. Värdet på Tusenlappen repade dig sig således och är nu uppe i 994 kr.
Detta tack vare att Vårgårda vände och vann mot Skara på hemmaplan och att Göta äntligen visade klassen och besegrade Elmer-Fåglum med klara 5-0.
Vad sedan Trollhättans FK gjorde på hemmaplan mot Skultorp (0-5) har vi ingen aning om? Helt klart är att bloggkollegan Martin Ahlin får skärpa sig för att inte våra pengar ska försvinna…

———————-

Historik:
IK Gauthiod – Rynninge 1:a (3-2) Odds: 1,29
Göta – ENV 1:a (0-1) Odds: 1,70
Vårgårda – Skara 1:a (4-2) Odds: 2,00
Göta – Elmer-Fåglum 1:a (5-0) 1,65
Trollhättans FK – Skultorp 1:a (0-5) 2,05
———————-

Dagens spel: 

Fre 8/4, 19:00: Lidköpings FK – Stenungsund
Serie: Division 2 norra Götaland
Tips: Under 2,5 mål
Odds: 2,34
Spelbolag: NordicBet
Insats: 50 kr
Möjlig utdelning: 117 kr

Efter turbulensen i LFK ska nu laget under Patrik ”Plätta” Gustavsson visa tvivlarna och ta årets första trepoängare hemma på Framnäs. För motståndet står Stenungsund som av många var bottentippade innan säsong. Gästerna från västkusten har dock fem poäng efter fyra matcher (målskillnad 5-5), vilket är fyra mer än LFK.
Men hur går då denna match. Ja, ”Plätta” har sagt att man kommer att lägga mer krut på defensiven vilket bäddar för fullt fokus bakåt. Det lär knappast bli fler än ett mål i baken i denna match. Framåt har man hittills varit riktigt bleka, men laget har kvicka spelare som kan slå ut sin motståndare.
Känslan säger att LFK kommer ta minst en poäng i denna match. Men för spelet kvittar egentligen detta. För vi tror benhårt på en målsnål match. Under 2,5 mål är taget!

———————————–
Fre 8/5, 19:00: Skara – IFK Tidaholm
Serie: Division 3 mellersta Götaland
Tips: 1x
Odds: 1,65
Spelbolag: NordicBet
Insats: 100 kr
Möjlig utdelning: 165 kr

Två lag som står på tre poäng efter tre spelade matcherna. Båda förväntas tillhöra tabellens bottenskikt och är glada för varje tagen poäng. Robert Österberg möter här sitt gamla lag IFK Tidaholm och känner förstås motståndarnas alla styrkor och svagheter. Det lär behövas när man möter en vass målskytt som Dennis Bergström i IFK.
Skara är starka hemma på Sparbanken Arena och detta samtidigt som Robert Österberg vill visa klassen mot sina gamla kompisar gör att vi tror att man grejar minst en poäng i denna match.

———————————–
Lör 9/5, 14:00: Ulvåker – Trollhättans FK
Serie: Division 4 norra Västergötland
Tips: 1
Odds: 2,29
Spelbolag: NordicBet
Insats: 50 kr
Möjlig utdelning: 114,50 kr

Förra helgen spelade vi på TFK och då svek laget rejält. Nu är man förstås revanschsuget efter debaklet mot Skultorp senast. Vi tror dock att man åker på ännu en förlust i helgen.
För motståndet står Ulvåker. Visserligen har hemmalaget bara en poäng, men spelet har varit långt ifrån dåligt. Man har mött bra motstånd och senast var man bara minuter ifrån att ta tre poäng borta mot seriefavoriten Åsarp-Trädet. Oddset på 2,29 på Ulvåker är alldeles för bra för att avstå.
———————————–

Lör 9/5, 16:00: Skövde AIK – Rynninge
Serie: Division 2 norra Götaland
Tips: 1
Odds: 1,33
Spelbolag: NordicBet
Insats: 100 kr
Möjlig utdelning: 133 kr

Skövde AIK kommer knappast att vinna denna serie i år, men man blir ett topplag och att vinna över lag som Rynninge gör man bara. Har man bara inte fått hybris efter segern mot LFK senast så ska motståndarna från Örebrotrakten vara ett lätt byte.
Vi väljer att gå hårt in på en enkel 1:a, men för den vågade finns också seger med två mål eller mer till ett fint odds. Helgens bank!
———————————–

Vill du rygg på oss? Skapa ett konto på Nordicbet. 

 

Lämna en kommentar