ANNONS:
ANNONS:

Målvakter byter klubb

Målvakter är heta villebråd.
Och nu har tre lokala lag gjort klart med nya burväktare.
Götene, Sil och Vedum förstärker alla på sista utposten.

Målvakter är helt klart en bristvara i den lokala fotbollen och det råder mer eller mindre ”huggsexa” om de som kan tänka sig att vakta målet för ett lokalt fotbollslag.
Tre lag som dock kan glädja sig åt att ha stärkt upp sin målvaktsbesättning inför 2018 är Götene, Sil och Vedum.

Börjar vi med Götene så har laget gjort klart med Alfred Larsson från Mellby. 19-åringen med Örslösa som moderklubb har trots sin unga ålder varit bofast mellan stolparna i division fem. I alla fall de gånger humöret inte runnit över och han fått syna det röda kortet…
Men att Alfred är talangfull råder det inga tvivel om och nu blir det alltså spel högre upp i seriesystemet.

”Fotbollsektionen tror och hoppas mycket på Alfred som har visat på dom träningarna han varit på Västerby att han kommer att tillföra en hel del mellan stolparna i Götene IF. Fotbollssektionen är mycket nöjda med att Alfred nu har skrivit på för Götene IF. ” skriver klubben på sin hemsida.

Även grannklubben Sil har gjort klart med ny målvakt. Det är 32-åriga Niclas ”Zlatan” Haglundh som återvänder till Götene, men nu alltså i rödvitrandigt istället för blåvitrandigt.
Niclas lämnade Götene för spel med Gauthiod inför säsongen 2015. Där blev det en hel del spel första säsongen, men skador har satt stopp för den riktiga utvecklingen.

I år har dock Niclas kommit tillbaka allt mer och i vinter står han mellan stolparna i futsallaget Tina FC. Men till nästa säsong ute blir det alltså spel i Sil och division fem.

Sista lag att göra klart med målvakt är Vedum. Lagets målvakt Robin Herbertsson lämnade division fem-laget under säsongen för att hjälpa Arentorp/Helås, men väljer nu alltså att återvända.

Lämna en kommentar