ANNONS:
ANNONS:

Marina Zirdum återupptar satsningen i LFK

Träningsläger i Malaga med ”gamla” laget.
Då kom lusten för en satsning tillbaka för Marina Zirdum.
– Suget finns där igen, säger LFK-mittfältaren till NLT.

LFK dam - Marina Zirdum

Den 20 december kunde vi berätta att LFK-mittfältaren Marina Zirdum valt att lägga ner satsningen på fotbollen. (lär här)
– Jag har inte fått ut något av mig själv på två år. Nu har jag ingen motivation, sa Marina då.
Under vintern och våren har hon därför istället funnits med i ledarteamet för damerna i LFK Akademi.

Men under förra veckan bestämde sig 26-åringen för att återigen knyta på sig skorna på allvar. Detta då hon följde med LFK på träningsläger i Malaga under åtta dagar.
– Jag var med på träningslägret i Malaga i förra veckan och hade väl hoppats att det skulle bli en morot, vilket det verkligen blev. Jag var nästan förbannad över att det stundtals var så lugna träningar. Jag hade ju så mycket spring i benen, säger Marina till NLT.

Att tränare Kjell Larsson legat på och övertalat Marina är heller inte en vild gissning. Så här sa nämligen LFK-tränaren när beskedet om att Marina skulle sluta kom.
– Ett tungt avbräck. Det finns ingen som har hennes känsla och hon har en blick utöver det vanliga, även om det inte går så fort. Jag hoppas för hennes skull att hon kommer ta upp sin satsning igen för hon har mer att ge.

Nu får hon alltså visa upp detta och redan under torsdagskvällen fanns Marina med på planen när U-laget spelade mot Vinninga och vann med hela 10-1. Så här sammanfattade Marina själv comebacken på Twitter:
”Spelat mina första 45 på ett halvår. Konstaterade rätt snabbt att 6 månaders är lång tid. #hårdträning #hittakänslan

Lämna en kommentar