ANNONS:
ANNONS:

Med stukat självförtroende tar vi nya tag i Tipsdjungeln

Lite skralt på kontot?
Lugn. Lokalfotboll.se ska göra ett försök att få dig på rätt köl igen.
Under rubriken ”Tusenlappen” ger vi dig de bästa lokala speltipsen.

Fotbollen i de lägre divisionerna har inte bara fått ett ökat intresse ibland oss lokala fotbollsentusiaster. Även hos både nationella och internationella spelbolag har spelutbudet på lokala matcher ökat kraftigt och idag kan man spela på matcher ner till division fyra.

Tusenlappen.001

Med detta som utgångspunkt tänker vi på Lokalfotboll.se att göra ett försök att guida er som läsare till en något tjockare plånbok. Under rubriken ”Tusenlappen” kommer vi i samarbete med Nordic Bet när tillfälle ges att skriva om de bästa lokala speltipsen. Vi startar med 1000 kronor och förhoppningen att den summan ska vara betydligt större när säsongen är slut.

Om vi är något bra? Ja, det får förstås framtiden utvisa, men vi hoppas givetvis att vår kunskap kring den lokala fotbollen i vår region ska kunna vara en bra grund att stå på. Hur som helst. Här kommer våra spel. Ta rygg om du vill!

Senast:
Ja, vad ska man säga? Fyra spel förra helgen innebar fyra missar. Givetvis totalt underkänt från vår sida och nästan lite pinsamt. Att bomma spel som LFK – Steungsund när LFK är på målhumör kan man väl ta, men att Skara förlorade med 0-5 hemma mot IFK Tidaholm… Vad hände där?
Likaså veckans ”bank” på Skövde AIK där vi skrev ”Har man bara inte fått hybris efter segern mot LFK senast så ska motståndarna från Örebrotrakten vara ett lätt byte.”
Matchen mot Rynninge slutade 1-1 och hybrisen fick ett ansikte…

Men skam den som ger sig. Med stukat självförtroende hoppar vi upp på hästen igen och försöker hitta nya tips. Detta med en Tusenlapp vars värde nu är 694 kronor…

———————-

Historik:
IK Gauthiod – Rynninge 1:a (3-2) Odds: 1,29
Göta – ENV 1:a (0-1) Odds: 1,70
Vårgårda – Skara 1:a (4-2) Odds: 2,00
Göta – Elmer-Fåglum 1:a (5-0) 1,65
Trollhättans FK – Skultorp 1:a (0-5) 2,05
LFK – Stenungsund Under 2,5 mål (4-2) 2,34
Skara – IFK Tidaholm 1x (0-5) 1,65
Ulvåker – TFK 1 (2-2) 2,29
Skövde AIK – Rynninge 1 (1-1) 1,33
———————-

Dagens spel: 

Fre 15/4, 19:00: IFK Falköping – Skara FC
Serie: Division 3 mellersta Götaland
Tips: 1:a
Odds: 1,37
Spelbolag: NordicBet
Insats: 100 kr
Möjlig utdelning: 137 kr

Förra veckan trodde vi på Skara FC, men laget svek rejält. Att man kommer göra en bättre insats denna vecka kan vi nog vara säkra på. Martin Svensson har som bekant också tillkommit i backlinjen sedan förra matchen. Dock är det stora frågetecken på duon Johan Persson och Johan Ståhl som båda dras med bristningar.
Tabelltrean IFK Falköping står ikväll för motståndet och efter två raka kryss ska man nu plocka en trepoängare i jakten på en topplacering. Alla ordinare spelare är tillgängliga i IFK och normalt ska detta vara tre säkra poäng. Gångra din insats med 1.37.

———————————–

Vill du rygg på oss eller har du andra ideér? Skapa ett konto på Nordicbet!

 

Vill du rygg på oss? Skapa ett konto på Nordicbet. 

 

Lämna en kommentar