ANNONS:
ANNONS:

Mittenplaceringar att vänta för LFK & Gauthiod

Carlstad United och Lärje-Angered i topp.
Detta medan Gauthiod och LFK får nöja sig med mittenplaceringar.
Där har ni oddsen från NordicBet inför helgens seriestart i division två.

skara_grupp_1
På lördag startar division två norra Götaland. En serie som är den högsta som vi här i västra Skaraborg kan njuta av på nära håll. Detta då Gauthiod och LFK spelar i just denna serie. Lagen kliver in med olika förväntningar på årets säsong.

För Gauthiods del handlar det om att nå en topplacering. Förra årets tredjeplats var en besvikelse och även om laget tappat ett gäng med rutinerade spelare lär ambitionsnivån vara lika hög. Offensivt är man också vassare än i fjol, med potentiella duon Emil Svensson och Valon Gashi på topp.

4265702

Målsättningen hos Lidköpings FK ser annorlunda ut – i alla fall utåt sett. Laget är nykomlingar och lär på förhand vara nöjda med en mittenplacering efter en aning krokig försäsong med många skador och nya spelare.
Just en mittenplacering är också vad spelbolaget NordicBet tror på för LFK när man sätter 20 gånger pengarna på en serieseger för laget. Något färre slantar får du om du satsar på Gauthiod som vinnare av serien. Närmare bestämt 12 gånger pengarna.

Det är nästan tre gånger mer än vad du får på den favorittippade duon Carlstad United och Lärje-Angered som ger strax över tre gånger pengarna. I oktober får vi svaret var man skulle satsat sina slantar.

Division två norra Götaland
3,15 Carlstad United
3,50 Lärje-Angered
6,00 – Nordvärmland
7,50 Karlstad BK
7,50 Torslanda
10,00 Grebbestad
12,00 IK Gauthiod
20,00 Lidköpings FK
25,00 IFK Ölme
40,00 Stenungsund
40,00 Tibro
50,00 Lerum
50,00 Ytterby
75,00 IFK Åmål

Lämna en kommentar