ANNONS:
ANNONS:

Nikolla provtränar med Kalmar FF

Övervakad av tränarprofilen Nanne Bergstrand.
Det är nu verklighet för Gauthiods Kristijan Nikolla.
Mittfältaren är nämligen i Kalmar på provträning i veckan.

Gauthiods Kristijan Nikolla kom till klubben inför årets säsong. Bytet gjordes från rivalen Lidköpings FK där han fostrats i först klubbens Akademi och sedan på seniornivå. Utvecklingskurvan har sedan fortsatt uppåt under våren på Lunnevi och när halva serien är spelad har ”Kiki” gjort fem mål och sex assist på 12 matcher.

21-åringen har ständigt varit ett hot på vänsterkanten och hans fina spel har lockat intresse hos klubbar högre upp i seriesystemet. Till och med ända upp i Allsvenskan där Kalmar FF nu har Kristijan på provträningar och match denna vecka.
– Jag vet inte så mycket om Kalmar mer än att de har huserat i allsvenskan i många år, vann SM-guld år 2008 och att bröderna Elm spelar där. Det ska bli kul att träna ihop med dem, säger Kristijan Nikolla till NLT.

Matchen för Nikolla spelades med lagets U21-gång under tisdagen och där blev det förlust med 0-3, men talangen tränar med den allsvenska klubben fram till och med fredag. På frågan om han är redo för Allsvenskan svarar han till NLT:
– Jag tror inte att jag hade varit varken bäst eller sämst i allsvenskan, men jag vet att jag har kvalitet och jag hade utvecklats ännu mer av att få chansen i Kalmar. Jag är bara 21 år nu, när jag står på toppen av min karriär ska jag utan problem kunna spela i allsvenskan.

1 tanke på “Nikolla provtränar med Kalmar FF

Lämna en kommentar