ANNONS:
ANNONS:

Norra Härene väljer att börja om i Utvecklingsserien

I år ett samarbete med grannklubben Saleby.
Men nu går parterna skilda vägar och Norra Härene börjar om.
”Vi gör nu en omstart i Utvecklingsserie” skriver klubben på sin hemsida.
Norra Härene har lidit av spelarbrist de senaste säsongerna och inför årets säsong gick det inte längre att få ihop ett lag till seriespel. Därför gick man samman med grannklubben Saleby och hade ett gemensamt seniorlag i årets Lidköpingssexa.

JK10IF-N_Harene_BK_22

Några direkta sportsliga framgångar nådde dock inte laget utan hamnade näst sist i serien på elva poäng. Och till nästa säsong väljer nu parterna att gå skilda vägar på seniorsidan.

Så här skriver Norra Härene på sin hemsida:

”Botten är nådd och nu bär det av uppåt och framåt!
Under 2016 har vi samverkat med Saleby IF för att kunna erbjuda seriespel för våra kvarvarande tappra seniorer. Nya möjligheter öppnar sig nu när våra ungdomarna antar utmaningen att bilda ett seniorlag till kommande säsong.

Efter möte med Saleby IF på tisdagen har vi gjort upp att avsluta samarbetet för att återgå till att driva var sitt representationslag för herrseniorer. Vi tackar Saleby för samarbetet som fungerat bra, men tyvärr inte gett några större sportsliga framgångar.
Vi gör nu en omstart i Utvecklingsserie, och det känns mycket positivt med den energi som finns i ungdomstruppen med spelare som ställer upp till 100% och inte minst med de ledare som följer sina adapter upp i seniorlaget.

De tidigare omnämnda ”tappra” seniorerna blir naturligtvis en viktig pusselbit för att få en bra mix i truppen. Några av våra ”vilande” spelare lockas säkert till ”comeback” med dessa nya förutsättningar.”

Lämna en kommentar