ANNONS:
ANNONS:

”Norre” kör ett år till i Götene

Glädjebesked för alla Götenesupportrar.
Kapten Patric Norismaa spelar en säsong till.
Dessutom har laget gjort klart med en ny anfallare.

De senaste åren har Götenes kapten Patric Norismaa hållt sitt lag på sträckbänken under vintern. Knepiga arbetstider har gjort att kaptenen under vintrarna tvekat kring kommande fotbollssäong och denna viner har inte varit något undantag.
Men då mittbackens betydelse för de blåvitrandiga laget är stor har man väntat in sin försvarsbjässe och även i år har man nu fått ett positiv besked kring en fortsättning.

Så här skriver man på sin hemsida:
”Patric har ju på grund av sitt arbete tvekat om spel i div 3. Men efter att ha varit nere på Västerby och tränat några veckor så har han alltså bestämt sig för att köra på ett år till och det är ju givetvis fotbollssektionen riktigt nöjda med för kapten Norre har ju ett hjärta som är så mycket blåvitt som det kan bli.”

Samma hemsida skriver också om lagets senaste nyförvärv. Asdren Lushaj är Skarakillen som spelat i såväl Gais som Ljungskile och dessutom provspelat för engelska West Ham. Allt detta innan åldern av 22 år. Närmast kommer han dock från division 6-klubben FK Örebro.
”Asdren är en offensiv striker som nu har tränat med Götene ett tag och det man har sett på träning så har det sett riktigt bra ut.”

Lämna en kommentar