ANNONS:
ANNONS:

Ny mittbacksklippa klar för LFK-dam

Damerna i LFK förstärker inför slutspurten av division ett.
Det är Karin Goffe, 22 år från Kungsbacka som är klar för Lidköpingsklubben.
Mittbacken har bland annat spel från ungdomlandslagen på meritlistan.

När Villas bandyherrar under sommaren gjorde klart med nyförvärvet Mattias Johansson från Kungälv tänkte knappast tjejerna i LFK att detta var något som kunde gynna dem.
Men nu ett par månader senare verkar det som Villas lycka även blir LFK:s.
Mattias flickvän heter nämligen Karin Goffe och är en väldigt duktig fotobollsspelare. Och när paret nyligen flyttade till Lidköping sökte mittbacken efter ny klubb.images

LFK blev då det naturliga valet för 22-åringen som senast kommer från spel i division ett-klubben Kungsbacka.
– Jag är sugen på att spela och målsättningen är att debutera så snart som möjligt, men det där får tränarna bestämma, säger Karin till NLT.
Spelklar är Karin redan den 3 september vilket gör att hon kan seriedebutera i matchen hemma mot Vara den 8 september

Den 22-åriga mittbacken är annars fostrad i IFK Fjärås. Efter detta gick resan till Tölö, innan Kungsbacka tog över just Tölös plats i division ett.
Utöver detta har hon under ungdomsåren varit på läger med F15- och F19-landslaget, samt spelat träningslandskamper med F17.
Att ett meriterat tillskott som Karin välkomnas med öppna armar av LFK är inte konstigt. Minns att laget tappade sin mittbacksklippa Johanna Elvelind som är gravid och ersättaren Julia Appelberg som stärkte laget under ett par sommarmatcher har återvänt till USA för studier.
– Karin är en jättebra spelare, som kommer att stärka vår centrallinje. Jag har höga förhoppningar på henne, avslutar Kjell Larsson, tränare i LFK till NLT.

Lämna en kommentar