ANNONS:
ANNONS:

Pelle Ödlund återvänder till Lunnevi

Han lämnade Gauthiod efter säsongen 2012.
Men nu återvänder Pelle Ödlund till moderklubben.
– Han kommer bli en av spelarna som driver på övriga lagkompisar både på match och träning, säger Lars Emanuelsson från klubbens fotbollssektion.

Pelle Ödlund lämnade Gauthiod efter degraderingen till division två. Kontraktet med FC Trollhättan skrevs i januari 2013 och löpte över två år.
– Känner att jag vill ta ett nytt steg i livet och karriären. Har varit ett svårt val. Gauthiod är min moderklubb och jag har mitt hjärta där. Samtidigt vill jag inte gå ner i division två igen, berättade Pelle då för Lokalfotboll.se.

Pelle Ödlund1

Det började också bra i Trollhättan där Pelle spelade 20 matcher under säsongen 2013. Men vintern efteråt började skadebekymren för Pelle som inte blev kvitt problemen med en krånglande höft.
Det var faktiskt så illa att det inte blev mer än ett enda inhopp under 2014 i division ett. Påföljden blev operation i oktober förra året och sedan dess har 22-åringen funderat på sin fotbollsframtid. Inte allt för sällan har han också synts vid sidan av Gauthiods träningar på Lunnevi.

FC Trollhättan har dock hela tiden haft förhoppningen att Pelle skulle skriva på ett nytt kontrakt, men under torsdagen blev det klart att så inte blir fallet och att Pelle återvänder till Gauthiod.
Kontraktet är dock ännu inte påskrivet, men Gauthiod är förstås mycket nöjda med att få hem Pelle.
– Pelle har erfarenhet av spel på högre nivå både hos oss 212 och i FCT. Han kommer att bidra med sin fysik och längd både offensivt och defensivt, säger Lars Emanuelsson från klubbens fotbollssektion och fortsätter:

– Vi tror Pelle även kommer att bli en av spelarna som driver på övriga lagkompisar både på match och träning.

För tillfället får emellertid Gauthiod vänta med att ha Pelle med på planen. Rehabträning av höften pågår, men siktet är inställt på seriepremiären i början av april.

IK Gauthiod
Tränare: Kim Björkegren (NY, Älta dam), Jonas Larsson (NY ass, FC Gauthiod)
Nyförvärv:
Niclas Haglundh (Götene), Erik Hjalmarsson (Nossebro), Pelle Ödlund (FC Trollhättan)
Förluster:
Jörgen Ericsson (tränare, slutar), Robin Lundgren (Vara), Valon Gashi (Carlstad United), Pontus Nilsson (FC Gauthiod)

Lämna en kommentar