ANNONS:
ANNONS:

Peter Linde till Hangelösa

Lundsbrunns Peter Linde väljer att byta klubb inför kommande säsong. Den 28-årige anfallaren kommer istället att spela för Hangelösa i division sex.

– Det stämmer. Har varit bestämt ett bra tag att det blir Hangelösa nästa säsong. Mest kompisarna som lockar och det känns som vi får ett riktigt gött gäng, säger Linde när Lokalfotboll.se ringer upp.

Vad hoppas du kunna bidra med i Hangelösa?

– Ett och annat mål hoppas jag väl att det blir, men annars blir det väl att försöka att göra det jag är bra på. Använda min styrka och hålla kvar bollen högt upp i planen, säger Peter som annars trivts bra under sina tre år i Lundsbrunn där det hunnit bli hela 41 mål på tre säsonger

– Lundsbrunn är en kanonklubb. Den bästa jag spelat i alla fall. I år har det väl annars varit lite upp och ned. Tycker vi gjort en bra säsong, trots att det varit ett och annat bottennapp. Åt Ulvåker var det dock inget att göra. De var värdiga seriesegrare, förklarar Linde.

För egen del då? Hur har säsongen varit?

– Jag är väl hyfsat nöjd. Har blivit några färre mål i år (16 st) och lite fler målpass. Valon (Rashiti) har varit vass i år så det har bara varit att släppa bollen vidare.

Med Linde i och hela traktens skyttekung Robin Björk i laget lär Hangelösa slåss i toppen på sexan nästa år. Något som även lagets senaste nyförvärv tror på.

– Det hoppas jag verkligen att vi är. Det kommer att bli en tuffare serie nästa år, men vi får ett intressant lag och kommer att vara med där uppe.

Fakta: Peter Linde, 28 år, Anfallare, Klubbar i karriären: Skara, Hangelösa, Axvall, Lundsbrunn

Lämna en kommentar