ANNONS:
ANNONS:

Peter Mogren tränar Nossebro 2014

Nossebro kommer vinna sexan enkelt 2014.
I alla fall enligt förre tränaren Fredrik Bengtsson.
Huvudansvarig för den uppgiften blir lagets anfallare Peter Mogren.
Peter Mogren
Nossebro gjorde som bekant en fantastisk höstsäsong i den nordvästra femman, men sju raka segrar på slutet räck te inte till nytt kontrakt och nästa år blir det division sex.
Trots nedflyttning fanns ingen tanke på att byta tränare, men när Fredrik Bengtsson självmant valde att gå mot nya utmaningar fanns det ingen annan utväg
– Fick en förfrågan för några veckor sedan från Sollebrunn och har vägt fördelar mot nackdelar och slutsatsen var att Saik blir en utmaning med en ung trupp samtidigt som jag kände att NIF kommer vinna division sex väldigt enkelt och därför valde jag det svårare alternativet.
Ja, enligt Bengtsson kommer Nossebro alltså vinna sexan enkelt, men att få någon att leda lagets ”enkla” utmaning har varit tufft. Nu är det dock klart vem som tränar laget och det blir en intern lösning.
Lagets rutinerade anfallare Peter Mogren kommer nämligen att bli ansvarig spelande tränare laget 2014. Till sin hjälp kommer han att ha Martin Öhman som spelande assisterande tränare ochPeter Lundén som assisterande tränare. Christer Almqvist fortsätter som lagledare och Lars Hjalmarsson som lagledare/målvaktstränare.
 – Med tanke på att det är svårt att få tag på bra division 6 tränare utifrån så känns det som en bra lösning att ge trion Peter, Peter och Martin ansvaret för herrlaget 2014. De har varit med i många år, känner truppen väl och kommer förhoppningsvis bidra med kunskap och utveckling för laget, säger Börje ”Mellis” Malmberg i Fotbollssektionen.

Lämna en kommentar