ANNONS:
ANNONS:

Rådas nya tränarduo

Benny Edman och Johan Östlind.
Det är duon som kommer att leda Råda nästa år i division fem.
– Det känns oerhört intressant och inspirerande, säger Edman som närmast kommer från tränaruppdrag i Trässberg.

Efter många om och men är det nu alltså klart vilka som kommer att träna Råda under 2013. Klubben hoppades länge på att succétränaren Sören Hammarén skulle stanna på Rådavallen, men då Sören valde uppdrag i Skara fick man börja leta på nytt.
– Vi är otroligt nöjda med den lösningen vi nu kan presentera, säger Tommy Eriksson som är ordförande i Rådas fotbollssektion.

Huvudansvaret kommande år kommer Benny Edman att ha. Benny tränade denna säsong seriekollegan Trässberg som dock blev degraderade till sexan.
– Ett tufft år i en trevlig förening. Tyvärr var väl inte träningsviljan så god att det räckte att vinna tillräckligt med matcher, säger Benny som hoppas mycket på sitt nya lag.

– H

är finns en träningskultur och en seriositet  som jag ser fram emot att ta del av, säger Benny som vid sin sida kommer att ha Jan-Erik Johansson (även assisterande i RBK 2012) en återvändare i form av Johan Östlind.
Östlind lämnade Råda för

FC Corner inför säsongen 2011, men efter två år i division fyra återvänder nu Johan till Rådavallen som assisterande tränare

– Senast jag hade ett tränaruppdrag i Råda var 2006-2007. År jag minns med glädje. Först serieseger i femman och sedan sånär en plats i division tre. Det får gärna upprepas, avslutar Johan.

 

2 tankar på “Rådas nya tränarduo

  1. Underbar ”tränar-konspiration” som Råda fått ihop. Bennys goa gubbe-feeling smittar av sig till truppen och Johan förmedlar taktiken.
    Tror detta blir bra!

  2. Underbar ”tränar-konspiration” som Råda fått ihop. Bennys goa gubbe-feeling smittar av sig till truppen och Johan förmedlar taktiken.
    Tror detta blir bra!

Lämna en kommentar