ANNONS:
ANNONS:

Rasmus Holmqvist återvänder till Skara

Två säsonger i Lidköpings FK.
Men nu återvänder Rasmus Holmqvist till Skara.
– Det känns skitbra, säger Rasmus till Sklt.

Det var inför säsongen 2015 som Skaras Rasmus Holmqvist valde att testa lyckan i division två och Lidköpings FK. (läs här)
– Jag vill testa hur långt jag kan gå, sa Rasmus då och under de två senaste åren har han under långa stunder varit ordinarie på mittfältet i sin nya klubb.

Totalt har det under de två senaste säsongerna blivit nio mål i seriespel och bäst gick det under debutåret då det blev sju fullträffar för den nu 22-årige yttern.
Men att Rasmus skulle bli kvar i LFK har efter säsongen kännt långt ifrån självklart. Ett jobb som bilsäljare i Skövde har gjort att det blivit svårt att hinna med att träna för tidigt på kvällen, vilket gjort att LFK allt mer sett ut som en omöjlig lösning. Därför har Rasmus tränat med såväl Hangelösa som Skara efter säsongsslutet och nu har han bestämt sig för en ny klubb – och det blir Skara.

– Hade det inte varit för jobbet hade jag fortsatt spela kvar på en högre nivå. Men nu vill jag verkligen ta chansen att satsa på en civil karriär. Men nu är jag jäkligt laddad på att dra igång och göra en bra säsong. Jag hoppas kunna bidra med det jag är bra på – mycket fart, utmana och göra mycket mål. Jag vill spela längst fram, säger Rasmus till Sklt

Lämna en kommentar