ANNONS:
ANNONS:

Robin Johansson tillbaka i Vinninga

Vinninga blir att räkna med i femman 2018.
Nu återvänder Robin Johansson i en roll som spelande assisterande tränare.
– Tiden räcker inte riktigt till i Götene, säger Robin till klubbens Facebooksida.

Vinningas herrar har en positiv säsong bakom sig. Efter några tunga år var man nere i sexan och vände. Övertygande serieseger och nu väntar åter spel i femman. Men man lär helt klart bli en nykomling att räkna med. Lukas Nordin anslöt som spelande assisterande tränare och nu har man fått in ännu en återvändare i samma roll.

Det är Robin Johansson som efter flera år i division tre och två med Götene kommer hem till Lindvallen.
– Känslan att komma tillbaka till Vinninga känns jättebra! Känns som det är positiva vindar runt hela klubben efter ett par tunga år, och nu ska det bli kul att bli delaktig i detta. En av anledningarna är även att vi snart ska få vårt andra barn så känner att tiden inte riktigt räcker till i Götene, berättar Robin för klubbens Facebooksida.

Rollen i en ledarstab blir den första för Robin som nu alltså tar de första stapplande stegen i pappa Rolf Johanssons fotspår. Och 29-åringen hoppas kunna bidra med erfarenhet till ett ungt Vinninga.
– Går in på min 15:e senior försäsong så lite borde man ju ha snappat upp på vägen. På planen är det väl standardsvaret. Djupledslöpningar och ett par långa inkast. På ledarsidan så har man ju haft många tränare genom åren så man tar med sig lite av varje där. Men jag tror att jag, Lukas och ”Casper” (Michael Caspersson) har rätt så lika sätt på att se hur vi ska spela.

Lämna en kommentar