ANNONS:
ANNONS:

Roland Karlsson återvänder till Silbohof

Roland Karlsson är ny tränare för Sils herrar.
Men huvudpersonen själv är förtegen när Lokalfotboll.se ringer upp.
– Så kan det vara, men jag vill inte säga mer nu, säger Roland.

Roland Karlsson 2
Det var på fredagseftermiddagen
ryktet nådde Lokalfotboll.se att Sils herrar gjort klart med en ny tränare. Rådas damtränare Roland Karlsson var namnet det ryktades om och självklart fick Roland snabbt en signal.
Men när Roland får frågan om han är ny tränare i Sil vill han inte bekräfta det fullt ut.
– Så kan det vara, men jag vill inte säga mer nu. Det får klubben själva gå ut med först, säger Roland som dock kan bekräfta att det inte blir någon fortsättning hos Rådas damer.

– Känns tråkigt att det inte blir en fortsättning i Råda, men jag hade nog lite för höga krav på tjejerna, säger Roland som nu av allt att döma alltså återvänder till Silbohof.
Senast det begav sig var säsongen 2011 då ”Rolle” tränade Sils damer. Något som han gjorde under tre säsonger.
– Jag känner till Silbohof väl och trivs där ute. Så mycket kan jag säga, skrattar 54-åringen.Patrik Andersson

Att platsen som tränare i Sil är ledig bekräftar också Patrik ”Silar´n” Andersson som tränat laget under de fem senaste säsongerna.
– Efter fem år så var det dags för grabbarna att höra en ny röst tror jag och samtidigt behöver jag nya utmaningar. Men jag har trivs bra bra så visst är det blandade känslor, berättar ”Silar´n” som enligt egen utsago nu alltså är sugen på nya utmaningar.

Både Roland Karlsson och Patrik Andersson har tidigare intervjuats i ”Fredagsstafetten”. Du hittar intervjun med Roland HÄR och den med Patrik HÄR.

Lämna en kommentar