ANNONS:
ANNONS:

Säsongen över för Rasmus Holmqvist

Ett avslitet korsband.
Då blir det inget mer spel denna säsong för Rasmus Holmqvist.
– I fredags ringde de och sa att främre korsbandet är av, berättar Skaraanfallaren för Sklt.

Efter en tveksam start av säsongen tog Skaras herrar äntligen sin första trepoängare förra helgen. Men man gjorde det utan sin anfallare Rasmus Holmqvist.
23-åringen skadade sig nämligen i DM-matchen mot Skene i april och har sedan dess inte spelat några matcher.
– Det gjorde rejält ont, men trodde kanske inte att det var så illa. När det inte blev bättre åkte jag till Göteborg och gjorde en magnetröntgen. I fredags ringde de och sa att främre korsbandet är av, berättar Rasmus för Sklt.

Något mer spel denna säsong bli det alltså inte för anfallaren som hade stora förhoppningar på säsongen.
– Det känns ganska tungt just nu med tanke på att jag kände mig i bra form och fått en hel försäsong i benen. Jag kommer köra rehaben till hundra procent så att det blir så bra som möjligt i knäet. Sen när allt är som det ska så får jag ta en funderare men jag är rätt säker på att jag kommer fortsätta spela

Lämna en kommentar