ANNONS:
ANNONS:

Skara bottentippade – Götene rankade fyra

På fredag startar den mellersta trean.
Och varken Götene eller Skara når sina målsättningar.
I alla fall om man ska tro spelbolaget NordicBet.

Skara FC - Jesper Holmqvist
En lång försäsong är nu nästan till ända och vi börjar att se ljuset i tunneln. Först ut ur mörkret är Götenes herrar som på fredag möter Haga på hemmaplan.
Att Götene har målsättningen att ta sig tillbaka snabbast möjligt till divison två råder det ingen tvekan över. Det lär dock bli i tuffaste laget. I alla fall om man ska tro spelbolaget NordicBet som rankar de blåvita som nummer fyra av seriens 12 lag. Storfavoriten till seriesegern heter istället Assyriska Turabdin IK som bara står i 2,50 gånger pengarna. Även IFK Skövde och IK Tord rankas före.

Chans finns alltså att tjäna ett par extra slantar om man spelar på Götene som seriesegrare. För tillfället får man nämligen tillbaka 6,50 gånger pengarna på satsat belopp.
När vi ändå är inne på att sikta mot de stora pengarna så har man all möjlighet i världen att bli rik om man spelar på Skaras herrar som seriesegrare. SFC står nämligen i hela 35 gånger pengarna – vilket också är det som är det högsta oddset i hela serien. Lagets försäsong har med andra ord inte imponerat på NordicBets oddssättare som alltså tror att Skara 2015 spelar fotboll i divison fyra.

Division tre mellersta Götaland
2,50 – Assyriska Turabdin IK
4,00 – IFK Skövde
6,00 – IK Tord
6,50 – Götene IF
12,00 – IF Haga
12,00 – Ulricehamns IFK
15,00 – IFK Falköping
15,00 – IFK Tidaholm
20,00 – Alingsås IF
20,00 – Fristads GoIF
30,00 – Vårgårda IK
35,00 – Skara FC

Lämna en kommentar