ANNONS:
ANNONS:

Stig Björk hoppar av sitt uppdrag

Bara veckor till seriepremiär.
Då väljer Trollekis tränare Stig Björk att kliva av.
– När man inte ser fram emot träning och match, då är det något som inte stämmer, säger Stig till Sklt.

Ett av lagen i division sex som verkligen rustat för en topplacering i serien är Trollekis. Laget från Kinnekulle har gjort klart med en rad meriterade namn och vindarna har verkligen blåst i positiv riktning.
Just därför kom i veckan uppgiften om att tränare Stig Björk lämnar sitt uppdrag som en rejäl överraskning.

– Jag har inte haft något uppehåll sedan jag började spela pojklagsfotboll. Nu behöver jag verkligen en paus. Jag borde ha sagt ifrån redan innan vi drog igång, vilket jag ångrar att jag inte gjorde. Det är retligt att komma med beskedet nu, säger Stig till Sklt och fortsätter:
– Man måste ha energi och tycka att det är skitkul, men jag kände att jag inte pallade, att jag inte riktigt var med utan att det var kämpigt.

Vem som nu kommer att ta över tränarsysslan efter Stig är ännu inte klart, men tränare Björk som kom till klubben inför förra säsongen är hoppfull:
– Det känns väldigt bra nu. Det är ett kanongäng där uppe, med en bra organisation runt om kring, så jag hoppas och tror det kommer gå bra för dem.

Fredagsstafetten med Stig Björk från 2012 kan du läsa HÄR

Lämna en kommentar