ANNONS:
ANNONS:

”Tasse” tillbaka i Lidköpings FK

Ingen fortsättning i division sex.
Istället blir det nu spel med LFK för Alexander Tasevski.
– Jag vet vilken klass han håller när han är full form, säger Sportchef Daniel Nordmark till NLT.

Det blev ingen fortsättning för tränarparet Daniel Enggren och Alexander Tasevski i Trollekis. Duon och styrelsen hade olika syn på föreningsutvecklingen och att Alexander Tasevski skulle stanna som spelare kändes osannolikt.
Flera klubbar har också hört sig för, men längst fram i racet om mittfältaren har hela tiden Lidköpings FK legat. En klubb som ”Tasse” representerade så sent som 2016. Den perioden i LFK kantades dock mest av skador, men nu står det klart att 30-åringen återvänder till Framnäs.

– Jättebra för oss. Jag och Tasevski är lika gamla och vi hann spela en del ihop under Heimertiden. Jag vet vilken klass han håller när han är full form. En spetsspelare i mina ögon, säger Sportchef Daniel Nordmark till NLT och fortsätter:
– Han har varit mycket skadad men har fokuserat på rehabträning sista året. Kroppen har läkt bra men vi ska vara försiktiga innan han går i full träning.

Alexander Tasevski blir således det andra nya ansiktet i LFK 2018. Tidigare har laget gjort klart med Lukas Hjort. Den nu 19-årige yttermittfältaren lämnade LFK Akademi för fyra år sedan för Örebro och har sedan dess spelat i klubbens Akademi.
– Det är en annan spelare som kommer hem, jämfört med den som lämnade. Lukas har utvecklat sitt spelsinne och sitt passningsspel, säger LFK-tränaren Patrik Gustafsson till NLT.

I övrigt i truppen är det fortfarande oklart kring duon Kristoffer Bohrén och Martin Edman. Duon har fortfarande skadebekymmer (rygg och knä) och tränar just nu inte.
För att fylla luckor eventuella luckor i truppen tittar LFK sig runt och ett namn som är högaktuellt är Gzim Krueziu från IK Boren. Samma klubb som även ytterbacken Jonathan Hallin hämtades ifrån.
Anfallaren som spelade division fyra-fotboll förra året har imponerat på träning och parterna förväntas att komma till ett avslut kring framtiden inom kort.

Lämna en kommentar