ANNONS:
ANNONS:

Tina FC utesluts ur futsalserier

Tina FC utesluts ur futsalens division två och tre.
Och vad som händer med klubben är oklart.
– Vi har haft svårt att få kontakt med dem, bara via sms och mejl, säger Mats Karlén från VFF till Sklt.

Följetongen Tina har varit lång och det känns på något sätt som att historien kring klubben är långt ifrån färdigskriven.
De senaste kapitlen om föreningen har dock varit allt annat än positiva och nu står det också klart att klubben uteslutits från Västergötlands Futsalserier i både division två och tre.
– Tina FC utesluts från division 2 och division 3, eftersom de inte valt att spela sina senaste matcher. Vi har haft svårt att få kontakt med dem, bara via sms och mejl, och inte fått några klara besked. Allt tyder till hundra procent på att de inte tänkt spela vidare i seriespelet. De har bokat av sina halltider där de skulle spelat ha sina hemmamatcher resten av säsongen och domare har inte blivit kallade till deras hemmamatcher, säger Mats Karlén från VFF till Sklt.

Att Tina skulle dra sig ur serien ryktades det om så tidigt som nyår då klubben först dragit sig ur DM och sedan lämnade återbud till Lofa. Dessutom rådde full pajkastning mellan lagets Sportchef Per Berntstig och klubbens tränare Mikael Prodér.
Men när laget kom till möte med serieledande Sotenäs den 14 januari fanns det helt plötsligt många nygamla lirare med på planen och man började tro att allt gammalt groll i klubben skulle vara över.

Men så lämnade Sportchef Per Berntstig klubben förra veckan och när sedan inte Tina dök upp till matchen mot Skara så fanns det ingen återvändo för VFF än att utesluta laget. Ett lag som så sent som i somras drog upp stora planer kring ett SM-guld inom fem år och att årets säsong i division två bara skulle bli en formalitet för att nästa år spela i division ett.

Om vi hört det sista kring Tina FC och personerna i och kring klubben? Något säger att historien om Tina FC inte slutar här.

Läs också:
Berntstig startar ny futsalklubb i Lidköping.

 

Lämna en kommentar