ANNONS:
ANNONS:

Tiotusen skäl att vinna derbyn i division tre

10 000 kronor till bästa Skaraborgslag.
Bara en av punkterna som ska öka fokuset på division tre mellersta i år.
Götene, Skara och tre ytterligare lag har nämligen gått samman och bildat ”Skaraborgs-Trean”.


1913457_1406888976247302_311128833_o

Division tre mellersta blir i år mer lokal än på många år och för att öka intresset kring sin serie har de fem skaraborgslagen Götene, Skara, IFK Falköping, IFK Tidaholm och IFK Skövde gått ihop under ”Skaraborgs-Trean”.
Idén kom från IFK Skövdeduon Lennart Persson och Roger Emanuelsson som började snacka med de andra föreningarna om att höja intresset för fotbollen i division tre och då lägga fokus på den lokala prägeln.

Detta var något som även de andra föreningarna i Skaraborg hakade på och föddes gjorde då arbetsnamnet ”Skaraborgs-Trean” som också är en samlingssida på Facebook. Här lägger de fem föreningarna upp nyheter och det är fritt fram för supporters och följare att kommentera lagens insatser.

Som extra krydda ligger också 10 000 kronor som går till den av de fem föreningarna som vinner den interna derbytabellen. Denna tabell är resultatet av de 20 derbymatcher som kommer att spelas mellan lagen under säsongen. Finns således lite extra skäl för spelarna att satsa lite extra när det vankas derby i år.

Vill du följa ”Skaraborgs-Trean” på Facebook hittar du sidan HÄR.

Lagens kaptener på upptaktsträffen i veckan.
Lagens kaptener på upptaktsträffen i veckan.

Lämna en kommentar