ANNONS:
ANNONS:

Tommy Werner kan göra comeback i Arentorp/Helås

Arentorp/Helås letar nya spelare inför 2014.
En av dessa kan vara 43-åriga Tommy Werner.
Tommy var en av fem nya spelare i Testmatchen mot ”Skôr” i helgen.

Det blev en tredjeplats för Arentorp/Helås i årets Lidköpingssexa. Då var laget anförda av tränarduon Per Lundh och Martin Ahlin. Till nästa år är det dock Anders Svantesson som är ny tränare för Arentorp/Helås och i helgen hade han och klubben bjudit in potentiella nyförvärv till en Testmatch mot Levene/Skogslund.

En kvintett av spelare fanns med på Kedumvallens B-plan. Dessa var Johan Lundmark (Vedum), Robin Särud (Vara), Pierre Karlsson (Vara), Linus Hötomt (Emtunga) och Tommy Werner (Elmer-Fåglum).
”Samtliga visade att de skulle göra stor nytta i en svart tröja” skriver klubben på sin hemsida efter 2-2 mot ”Skôr”. En av målskyttarna i matchen var ingen mindre än Tommy Werner. 43-åringen med många år i Arentorp har i år varit assisterande tränare i Elmer/Fåglum, men nu kan det alltså bli en comeback som spelare i division sex-klubben.

Så här såg Arentorp/Helås lag ut i helgen:
Elias Fogel – Tommy Karlsson, Johan Lundmark, Christian Ryngefors, Felix Ryttegård – Linus Hötomt, Patrik Karlsson, Pierre Karlsson, Tommy Werner – Martin Ahlin, Robin Särud.
Avbytare: Jesper Norberg, Alexander Johansson, Victor Lindelöf, Simon Ryttegård & Christoffer Bergkvist.

2 tankar på “Tommy Werner kan göra comeback i Arentorp/Helås

Lämna en kommentar