ANNONS:
ANNONS:

Trollekis tillbaka i femman

En turbulent vinter med mycket osäkerhet.
Men nio månader senare står ett stabilt Trollekis som seriesegrare.
Nästa år spelar klubben från Kinnekulle åter division fem-fotboll.

Under 2017 gjorde Trollekis en nysatsning på att nå division fem. Spelarbudgeten utökades rejält och det mesta såg bra ut. Men man vann ändå inte sexan och i kvalet upp till femman tog det stopp.
Kvalmissen tog lite musten ur klubben och under den kommande vintern dök det upp många diskussioner om hur laget skulle ledas och hur den fortsatta satsningen skulle ske. Något som fick till följd att både spelare och ledare lämnade.

Trollekis såg därför knappast ut som några kandidater till seriesegern i Lidköpingssexan inför året. Sakta men säkert har dock klubben från Kinnekulle hittat stabilitet och när andra topplag sviktat är det Trollekis som främst vare en sprudlande offensiv har tagit trepoängare efter trepoängare.
När man sedan gjorde en hieroisk vändning i seriefinalen mot Jk10 under matchens sista minuter satte man sig i förarsätet och via klara 6-0 borta mot Rackeby under söndagskvällen blev seriesegern klar.

Matchen mot Rackeby bjöd inte heller på några nerver. Trollekis var klasserna bättre och kunde spela ut och njuta av att spela 90 minuter fotboll.
Med en omgång kvar är det alltså klart att Trollekis spelar i division fem 2019. Vem hade kunnat tro det i början av året?

Lämna en kommentar