ANNONS:
ANNONS:

TV: ”Då ska jag vara tillbaka och stångas”

TV: Många spelare drar just nu igång med försäsong.
Men för en del väntar en annan, mer psykiskt påfrestande träning.
Möt Karin Goffe. LFK-försvararen som rehabtränar för att hinna i tid till Elitettan.

Under denna tiden av året drar många lokala lag igång med försäsongen inför seriespelet2015. Tuffa träningar i ännu tuffare väder väntar för spelare som många gånger önskar att de vore någon annanstans. Gärna på en grön gräsmatta i mitten av april, lagom till seriestart.

Men för en del spelare så verkar den där försäsongsträningen på en iskall konstgräsplan som det mest underbara på denna planet. För av en eller annan anledning har de inte möjlighet att delta i träningen. Det kan röra sig om sjukdomar, eller i värsta fall långvariga skador.

En av de som råkade ut för just en sådan är LFK-försvararen Karin Goffe som i höstens match mot Falköpings KIK skadade knät så illa att det blev operation.
I skrivande stund är Karin mitt uppe i en tuff rehabträning och fotbollslivet är allt annat än ljust. Men Karin tänker knappast ge upp och målbilden är självklar.
Hon ska vara tillbaka lagom till sin födelsedag i början av maj. Samma dag som hon faktiskt möter sin gamla klubb Kungsbacka DFF i Elitettan.

Lokalfotboll.se stötte på Karin mitt under ett rehabpass på X-force gym i Lidköping och tog ett snack om den tuffa tiden och vad som driver henne för att komma tillbaka till planen.

2 tankar på “TV: ”Då ska jag vara tillbaka och stångas”

Lämna en kommentar