ANNONS:
ANNONS:

United föll i toppmötet

Förlusterna är lätträknande.
Men mot Mellerud fick Lidköping United ge sig.
Här en sammanställning av helgens futsal för våra lokala lag.

Förlusterna för Lidköping United Futsal är verkligen lätträknade sedan starten förra året. Men under lördagskvällen fick laget se sig besegrade efter 4-5 hemma mot Mellerud.
Förra årets SFL-lag överraskade United under den första halvleken. Spelade konstant med fem utespelare i offensiven och fick utdelning framåt.

Lidköping United gjorde inte på något sätt en dålig halvlek, men Mellerud var välorganiserat och bjöd inte på mycket. När man också fick utdelning på mycket framåt stod det klara 4-0 till gästerna i halvlek.

Efter en något trevande inledning av andra kom scenförändringen. United pressade högre upp i banan och tog över allt mer. Målen kom också på löpande band och 4-5 kom med dryga minuten kvar att spela. Chanser till kvittering fanns också, men Mellerud drog det längsta strået och sitter nu i förarsätet.

Lidköping United – Mellerud 4-5
Mål United: Egzon Restelica 3, Rasmus Arvidsson


I futsalens division två har det blivit en flygande start för både Tina och Skara.
Lidköpingslaget Tina har nu tre raka segrar och är uppe i serieledning. Visst hade Skoftebyn U 1-1 ett tag, men sedan var det inget snack och Tina var flera klasser bättre.

Även Skara har gått fullt. I helgen kom andra raka segern. FC Paradodos U var aldrig riktigt nära och även om Skara hade toppar och talar i matchen var segern aldrig hotad.
Vi noterar också att Deportivo Götene tog årets första seger via 5-2 mot Borås U.

Tina – Skoftebyn U 11-3
Mål Tina: Haris Avdiu 4, Albrim Demaliljaj 2, Danijel Nikolla 2, Fidaim Baftiu, Rasmus Holmqvist, Kristijan Nikolla

Skara – FC Paradodos U 11-5
Mål Skara:

Deportivo Götene – Borås U 5-2
Mål Götene: Muamer Talic, Jesper Svensson, Edgar Espinoza, Glenn Persson, Stefan Ponce


I damernas division 2 hittar vi också en lokal fullpottare. Arentorp/Helås vann andra raka matchen när Kronäng besegrades med 4-2. Uddamålsledning för hemmalaget i halvtid och tio minuter från slutet satte Ida Eriksson spiken i kistan.

Arentorp/Helås – Kronäng 4-2
Mål A/H: Ida Eriksson 2, Amanda Lundh, Annika Birgersson

1 tanke på “United föll i toppmötet

Lämna en kommentar