ANNONS:
ANNONS:

Välkommen till Lokalfotboll.se

Har du ett intresse för den lokala fotbollen som spelas i Lidköping, Vara, Götene, Grästorp, Skara och Essunga? Perfekt! Då har du verkligen hittat rätt.

Efter två år som lokal fotbollsbloggare på Nya Lidköpings Tidningen är det äntligen dags att stå på egna ben. Eller flytta upp spelet om vi nu ska använda sporttermer.

För själva grundtanken med Lokalfotboll.se är att vara ännu mer offensiv när det kommer till bevakningen och engagemanget kring den fotboll som spelas på en fotbollsplan nära dig.

Vill du läsa om Zlatan, Real Madrid och Premier League?  Sorry. Då har du kommit fel. Dessa ting är givetvis superintressanta, men på den här webbplatsen kommer stjärnorna istället heta Patrik ”Plätta” Gustavsson, Pelle Ödlund och Caroline ”Carro” Berling.
Real Madrid, Manchester United och IFK Göteborg heter istället Vara SK, FC Corner och Hällekis IF.
Ja, ni förstår själva. Här snackar vi fotboll i lokal världsklass!

Jag hoppas verkligen att du som läsare finner Lokalfotboll.se värd att följa i dina dagliga ”surf-rutiner”.
Målsättningen är nämligen att sajten ska vara den ultimata portalen för den fotboll som spelas i trakten och vara stället dit du alltid kan gå för det senaste skvallret, resultaten och kommentarerna.

Med hopp om många trevliga stunder på sajten som verkligen älskar LOKALFOTBOLL!

Jesper Bankemyhr

29 tankar på “Välkommen till Lokalfotboll.se

 1. Härligt att du vågar satsa Jesper! Hoppas det går riktigt bra och att många kommer följa din sida. Jag vet i alla fall att jag kommer bli en av dom!

 2. Superkul och väldigt intressant att du gör denna satsning. NLT bloggen ingick ju i ”surf rutinen” på grund av ditt jobb. Vet att denna sajt kommer göra det också. Stort lycka till Jesper .

 3. Superkul och väldigt intressant att du gör denna satsning. NLT bloggen ingick ju i ”surf rutinen” på grund av ditt jobb. Vet att denna sajt kommer göra det också. Stort lycka till Jesper .

 4. Skall bli trevligt att följa din nya blogg. Men vore det inte trevligare om du följer några ”yngre” stjärnor än de ”avdankade” Patrik ”Plätta” Gustavsson, Pelle Ödlund och Caroline ”Carro” Berling som du nämner. Trevligare att skriva om framtid än dåtid.

 5. Skall bli trevligt att följa din nya blogg. Men vore det inte trevligare om du följer några ”yngre” stjärnor än de ”avdankade” Patrik ”Plätta” Gustavsson, Pelle Ödlund och Caroline ”Carro” Berling som du nämner. Trevligare att skriva om framtid än dåtid.

 6. Grattis till en supersnygg och intressant sida! Kommer kika in här ofta! 🙂 På bollbloggaren på NLT fanns hashtagen #NLTlive om man ville synas i högerkanten på sidan, finns det nån sån hashtag på den här sidan också? 🙂

 7. Grattis till en supersnygg och intressant sida! Kommer kika in här ofta! 🙂 På bollbloggaren på NLT fanns hashtagen #NLTlive om man ville synas i högerkanten på sidan, finns det nån sån hashtag på den här sidan också? 🙂

 8. Mikael Mikael, du skriver ”avdankade” och nämner Pelle Ödlund. Har du någon koll alls?? Han om någon är framtiden!!
  Kul med denna sidan där man kan följa fotbollen från ”hemtrakten” trots att man numera bor lite längre norrut. Bra jobbat!

 9. Mikael Mikael, du skriver ”avdankade” och nämner Pelle Ödlund. Har du någon koll alls?? Han om någon är framtiden!!
  Kul med denna sidan där man kan följa fotbollen från ”hemtrakten” trots att man numera bor lite längre norrut. Bra jobbat!

 10. Jag önskar lycka till och väntar spänt på vad för veckolistor, reportage mm du kommer att leverera. Jag tror också att alla är värda att nämnas oavsett vilken ålder man har. Spelar man fotboll så gör man.

 11. Jag önskar lycka till och väntar spänt på vad för veckolistor, reportage mm du kommer att leverera. Jag tror också att alla är värda att nämnas oavsett vilken ålder man har. Spelar man fotboll så gör man.

 12. Riktigt trevligt att du startat upp detta projekt då man även som uttflyttad skaraborgare kan följa vad som händer på hemmaplan!

 13. Riktigt trevligt att du startat upp detta projekt då man även som uttflyttad skaraborgare kan följa vad som händer på hemmaplan!

Lämna en kommentar