ANNONS:
ANNONS:

Vara klart för futsal-ettan

Varas herrar är klara för division ett i futsal.
Seger med 6-5 (1-3) mot Panna FC räckte.
Men det satt långt inne för de gulsvarta.

Med ett lag som dragit sig ur var det hastigt och lustigt bara Vara och Panna FC som skulle göra upp om en plats till futsalens division ett kommande höst.

Gästerna började dock bäst och även om Vara var långt ifrån ofarliga stod det 1-3 på resultattavlan efter 20 minuter. Göteborgslaget således i förarsätet och när Vara hade fortsatt svårt att få hål på gästerna i början av den andra halvleken såg det tufft ut.

Men så i mitten av halvleken började Vara att få utdelning och på fyra minuter hade man gått från underläge till ledning 4-3. Panna gav sig dock inte utan lyckades komma tillbaka och kvittera två gånger om. 5-5 kvitteringen med bara två minuter kvar att spela.

Någon förlängning blev det emellertid inte då rutinerade Uno Gunterberg med en minut kvar att spela kunde göra sitt tredje mål i den andra halvleken – vilket betydde 6-5.

Stor glädje i Varalägret efter slutsignal. En signal som förkunnade att laget till hösten nu spelar tillsammans med bland annat Lidköping United i division ett.

Målen Vara: Uno Gunterberg 3, Robin Särud 2, Oskar Johansson

Lämna en kommentar