ANNONS:
ANNONS:

”Varas herrar får spela seriefinal nästa helg”

Lite skralt på kontot?
Lugn. Lokalfotboll.se ska göra ett försök att få dig på rätt köl igen.
Under rubriken ”Tusenlappen” ger vi dig de bästa lokala speltipsen.

Fotbollen i de lägre divisionerna har inte bara fått ett ökat intresse ibland oss lokala fotbollsentusiaster. Även hos både nationella och internationella spelbolag har spelutbudet på lokala matcher ökat kraftigt och idag kan man spela på matcher ner till division fyra.

tusen

Med detta som utgångspunkt tänker vi på Lokalfotboll.se i höst att göra ett försök att guida er som läsare till en något tjockare plånbok. Under rubriken ”Tusenlappen” kommer vi när tillfälle ges att skriva om de bästa lokala speltipsen. Vi startar med 1000 kronor och förhoppningen att den summan ska vara betydligt större när säsongen är slut.

Om vi är något bra? Ja, det får förstås framtiden utvisa, men vi hoppas givetvis att vår kunskap kring den lokala fotbollen i vår region ska kunna vara en bra grund att stå på. Hur som helst. Här kommer våra spel. Ta rygg om du vill!

————————————–

Senast:

Ingen rolig helg senast sett till speltipsen. Götene höll länge emot IFK Falköping, men orkade inte hela vägen denna gång heller mot IFK. Inte heller chansningen gick hem då Elmer Fåglum inte lyckades knipa en poäng hemma mot Åsarp Trädet. Förlust med 0-2 innebar att ”Tusenlappen” minskade. Värdet nu är uppe i 1377 kronor vilket innebär en ökning på 37,7 % sedan starten.

Historik:
ENV – Halvorstorp (1:a – 1,50)
LFK – Tibro (1:a – 1,94)
LFK – Tibro (under 3,5 mål – 2,20)
Götene – Fristad (1:a – 1,73)
LFK – Nordvärmland (under 2,5 mål – 2,30)
Skara – Götene (x2 – 1,57)
Trippel: X (Skara – Götene), 2 (LFK – Nordvärmland), x2 (Åsarp-Trödet – ENV) (23,30)
Götene – IFK Falköping (1x, 1,67)
Elmer Fåglum – Åsarp-Trädet (X, 4,40)

————————————–

Dagens spel: 

Lör 27/9, 15:00 – Åsarp-Trädet – Vara
Tips: 2
Odds: 2,05
Spelbolag: NordicBet
Insats: 100 kr
Möjlig utdelning: 205 kr

Spelutbudet på den lokala fotbollen i division 2-4 är magert så här i slutomgångarna. Alla lag har inte like mycket att spela för och då vågar sig inte spelbolagen på att oddssätta dessa matcher. Trist tycker givetvis alla vi som gillar att spela på lokala matcher.
Hur som helst så får man ta det som bjuds och vårt lokala spel blir därför på Vara SK.
Laget ligger just nu på andraplats i den norra fyran. Detta tre poäng efter Tidaholms GoIF som man också möter på hemmaplan i den sista omgången.

Men för att ta sig till denna helt avgörande seriefinal krävs att man tar sig över det sista hindret. Ett högt sådant, då tabelltrean Åsarp-Trådet väntar på bortaplan. Hemmalaget kan visserligen gå förbi Vara via en stark slutspurt, men mer än en kvalplats (som man redan säkrat) kan det inte bli.
För Åsarp-Trädet handlar alltså de två avslutande matcherna om att toppa formen inför stundande kvalspel, medan det för Vara ligger en serieseger och direktuppflyttning i potten. Känns som det sistnämnda väger tyngre!

För även om Åsarp-Trädet bara förlorat en hemmamatch i år (ENV 1-4) så har Vara ett bättre lag och borde också vara mer motiverade för denna match. Enda orosmolnet är att man missar på tok för många målchanser i matcherna. Idag tror vi dock att man sätter ett par bollar och får den där härliga seriefinalen nästa helg.

Segerjubel att vänta i eftermiddag för Vara.
Segerjubel att vänta i eftermiddag för Vara.

————————————–

Lör 13/9, 15:00 – IFK Skövde – Assyriska Turabdin
Tips: 1
Odds: 1,80
Spelbolag: Bet365
Insats: 100 kr
Möjlig utdelning: 180 kr

Då varken Götene eller Skara går att spela på denna helg riktar vi blickarna högre upp i tabellen där serieledande IFK Skövde kan skriva historia. Laget leder tabellen tre poäng före IFK Falköping och fem före Assyriska. Just de sistnämnda kommer till Södermalms IP idag och vid seger tar sig IFK Skövde upp till divison två för första gången i föreningens historia. (Visst har Falköping fortfarande chansen, men lagets målskillnad är för dålig).

IFK Skövde är visserligen nykomlingar i division tre denna säsongen, men har imponerat väldigt och är denna seriens bästa lag. Offensivt är det inget lag som kan riktigt jämföra sig med IFK och kan bara fira Muweke/Grahn leverera som vanlig så ska seriesegern vara så gott som i hamn denna eftermiddag.
Lägg där till att viktiga Gustav Karlsson och Mårten Gustavsson som vilade i veckans DM-final mot Norrby nu är ”fit for fight” och startar i eftermiddagens match.
1,80 på IFK Skövde är ett riktigt bra odds!

————————————–

Lämna en kommentar