ANNONS:
ANNONS:

Viktiga pusselbitar lagda hos Kinne Vedum

Tränarfrågan är löst hos Kinne Vedum.
Och nya tränarduon tas från grannklubben Trollekis.
Anton Gustavsson heter lagets nye huvudtränare inför säsongen 2018.

Årets Kinne Vedum-tränare Jim Larsson testar nu vingarna i division tre och Götene. Därför har division fem-klubben under hösten letat ett nytt namn som kan leda laget under 2018. Och i veckan presenterade man sin nye tränare.
Det blir Anton Gustavsson från Trollekis som nästa år ska styra skutan i Kinne Vedum. 37-åringen kom till Trollekis inför årets säsong och har innan dess varit spelande tränare i Björsäter.

I år blev han lagets näst bäste målskytt på 11 mål, men nästa år blir det alltså grannklubben Kinne Vedum för hela slanten. Anton är dock inte den enda som går från Trollekis till Kinne Vedum. Erik Wessman kommer nämligen vara assisterande tränare till Anton. Den 31-åriga målvakten har dock i utgångsläget tänkt att bara vara tränare, men lokala fotbollsmålvakter växer som bekant inte på träd och nuvarande målvakten Pontus Gläntäng har långt ifrån deltagit flitigt på träningarna.

Två tränare som också kan komma att spela alltså. Men Kinne Vedum har också lockat till sig ytterligare fyra spelare under Frimånaden. Mest meriterad är kanske Götenes Erik Hörnell. Försvararen har gjort ett och annat inhopp i division tre under året, men väljer nu alltså division fem.
Övriga spelare som är klara är Magnus Lennartsson (Mölnlycke), Johannes Johansson (Trässberg) och Johan Lundström som senast spelat för Corner.

Johannes Johansson i Trässbergströja.

Lämna en kommentar