ANNONS:
ANNONS:

Alla bröderna Johansson borta från AIF

Marcus och Andreas Johansson var redan borträknande. Men nu när Alingsås IF kört igång försäsongen är inte heller mellanbroder David Johansson med.
– Känner att jag inte får ihop det, säger 28-åringen.

David Johansson slog igenom i moderklubben Stora Mellby i unga år och spåddes en lysande framtid. Men trots ett antal pojklandskamper nådde han aldrig den yppersta eliten, utan har mestadels hållit till Holmalund och AIF i den lokala fotbollen. Så sent som i fjol var han en viktig kugge när grönvitt vann fyran, men han följer inte med laget upp i division 3.

– Jag bor i Göteborg och pluggar till cad-konstruktör. Så det blir mycket med pendlingen och dessutom försöker jag jobba lite extra. Man måste ju livnära sig på något, förklarar David beslutet, men erkänner samtidigt att suget efter fotboll finns.

– Klart det kliar i fötterna men jag vet att jag inte har den tiden som krävs. Jag har ingen ny klubb heller utan det blir ingen fotboll alls nu.

Hur tror du AIF klarar sig i trean?
– Det är en rolig serie med tre Alingsåslag, och det hade varit kul att vara med och spela. Men AIF har fyllt på med lite nytt så jag tror de kommer klara sig bra.

Lämna en kommentar