ANNONS:
ANNONS:

Historik

Jonas_stående

I november 1982 föddes en blivande fotbollstok. Från hemmet i Stora Mellby tog denne fotbollstok bussen till Alingsås för att titta på både Holmalund och Alingsås IF så snart hans föräldrar vågade släppa i väg honom. Efter det har han fortsatt att intressera sig för den lokala fotbollen och har också varit inblandad i den på olika sätt, både som spelare, tränare och journalist på Alingsås Tidning.

Ur det här föddes lokalfotboll.se/0322, som såg dagens ljus 1 november 2014. Tanken – både från början och fortsättningsvis – är att den här sidan ska fungera som en naturlig del av fotbollen i Alingsås, Vårgårda och Herrljunga kommun, och på så sätt öka det allmänna intresset. Hela konceptet bygger på att ge spelare i så kallade gärdsgårdserier större uppmärksamhet än vad de kanske förtjänar, för visst tycker vi om att läsa om våra lokala fotbollsprofiler även om kvalitén på fotbollen inte alltid är den bästa.

Lokalfotboll.se har sitt säte i Lidköping där Jesper Bankemyhr sedan 2012 driver sin sida. Det var också därifrån jag fick idén att starta något liknande i Alingsås med omnejd. Därför tog jag kontakt med Jesper och det visade sig att vi hade en liknande syn på ganska mycket, och ganska snart föddes lokalfotboll.se/0322 som ser likadan ut som modersidan men ändå lever sitt eget liv. Målsättning är att du som lokalfotbollsnörd ska hitta allt ifrån de senaste resultaten till skvaller, rykten och personliga intervjuer med de lokala profiler som du verkligen bryr dig om.

I lokalfotbollens tjänst!

// Jonas Mökander