ANNONS:
ANNONS:

Alingsås IF kvar i fyran

Alingsås IF spelade 2-2 i andra kvalmatchen mot Ödsmåls IK. Det räcker inte för att chansen till en division 3-biljett ska finnas inför den sista omgången.
– Vi har oss själva att skylla, säger tvåmålsskytten Andreas Glännbro.

Referatet med Jonas

En poäng på två matcher i kvalet betyder att loppet är kört för Alingsås IF. Något som är lagets eget fel, menar lagkapten Glännbro.

– Vi hade ju våran formtopp tidigare i höstas, sen var det lite som att proppen gick ur oss. De sista matcherna har vi inte varit tillräckligt bra helt enkelt, säger han.

Första 20 minuterna var ändå bra från AIF:s sida, men något ledningsmål ville inte infinna sig.

– Sen åkte vi på en omställning i vanlig ordning, säger Glännbro med en suck.

0-1 stod sig halvleken ut och Ödsmål gjorde sedan 2-0 ganska tidigt efter paus. Men hemmalaget lyckades ruska liv i matchen igen, och det var Andreas Glännbro som organiserade det hela. Först reducerade han på Fredrik Wilands inspel och sedan satte han en straff med klockan på 90 minuter.

– Först hade de ett halvläge att avgöra men vi satte igång spelet snabbt och kom tre mot två. Vi spelade ut bollen till Rickard (Hedberg) som fick ett kanonläge. Hade han skjutit direkt tror jag att han hade gjort mål, nu valde han att ta emot bollen och då hann målvakten ut lite. Det var synd, då hade vi alla fall haft chansen inför sista matchen.

Alingsås avslutar kvalet med bortamatch mot Åmål, men den saknar betydelse för de grönvita. De kan redan nu sikta in sig på ytterligare ett år i division 4.

 

Lämna en kommentar