Årets första förlust för AIF

Tre lokala matcher har spelats i dag. Vi bjuder på en kortare rapport från samtliga av dem.

Referatet med Jonas

Alingsås IF bortaspelade mot Kinna och där kom AIF:s första förlust för året efter att hemmalaget vunnit med 4-2. Trots bortaledning med 2-0 i paus lyckades Kinna vända på steken i andra akten och avgjorde det hela med mindre än fem minuter kvar. Målskyttar för AIF var Andreas Johansson och Rickard Hedberg.

Alingsås KIK mötte bottenlaget Hajom/Björketorp och det blev en tämligen enkel historia för alingsåsarna. KIK vann med 5-1 efter två mål av Hanna Emanuelsson och ett var från Maja Steenari, Wilma Nilsson och Moa Lagerström.

Hudene åkte till Trollhättan för att besegra stadens IFK med 2-0. Segerorganisatör var Johanna Karlin som satte dit båda målen, och sköt därmed upp Hudene på andra plats i tabellen.