ANNONS:
ANNONS:

”Bollen ligger hos Norrby”

Stefan Strind och Peo Häggström är högaktuella för att ta över Norrby IF i Superettan.
– Vi har varit där två gånger och nu ligger bollen hos dem, säger Stefan Strind.

Norrby IF gjorde en bra säsong när man hängde kvar i Supettan. Nu letar Boråsklubben ny tränare, och det kan mycket väl bli förre Vårgårdaduon Stefan Strind och Peo Häggström som tar över rodret.

– Så klart smickrande att de har oss i åtanke, säger Stefan Strind, som tillsammans med Peo varit och hälsat på klubben två gånger.

– Första gången var mer för att träffa varandra. Men nu var vi där i går och presenterade hur vi har jobbat i Vårgårda och vilken typ av fotboll vi står för. Vi har försökt sälja in oss så gått det går så nu kan vi inte göra så mycket mer.

Bara att vänta på det rätta telefonsamtalet då?
– Ja, precis, haha. Självklart vet vi om att konkurrensen är hård och att Norrby har fler krokar ute. Men det vore verkligen häftigt om detta gick i lås.

Stefan och Peo har de senaste två åren kamperat ihop i Vårgårda i division 2 och 3. Stefan Strind har tidigare tränat IK Gauthiod i division 1, men ingen av dem har varit så högt upp som Superettan. Stefan Strind har dock genomfört utbildningen UEFA Pro Diploma, som krävs för att träna lag i Superettan eller allsvenskan.

– Det gör det möjligt för oss att få den här chansen. Men om Norrby väljer att satsa på mig och Peo så är det som par och vi kommer jobba precis på samma sätt som tidigare.

Lämna en kommentar