ANNONS:
ANNONS:

Bulow kvar på sjukhuset

I gårdagens match åkte Holmalunds Sebastian Bulow Andersson på en riktig pärla. Och även om det är bättre nu dagen efter, är han fortfarande kvar på sjukhuset.
– Jag är glad att jag fått de besked jag fått, säger högerbacken.

Sebastian Bulow Andersson.
Sebastian Bulow Andersson.

Inte nog med att Anthon Gustavsson fick problem med knäet på uppvärmningen i går. I andra halvleken fick Sebastian Bulow Andersson en sådan smäll att han tvingades hämtas av ambulans.

– Det var en konstig situatiuon, Det var en nickduell och jag tror att jag fick hans knä i bröstet. Sen landade jag illa på ryggen också, berättar han.

Redan när han låg på planen började han hosta blod, och först trodde han att han bitit sig själv. Men väl inne på sjukhuset fick han en första prognos.

– Det har blivit som blåmärken på vänstra lungan, det var därför det kom så mycket blod. Dessutom har jag fått sprickor både på revben och i en ryggkota, säger Sebastian, som dock är glad över de besked han fått nu på morgonen.

– I går direkt efter röntgen sa de att de kunde ha varit en fraktur på kotan. Då var jag skiträdd för jag kunde liksom inte lyfta vänsterbenet heller. Men nu har jag fått tillbaka rörligheten lite och läkarna har också sagt att det bara är små sprickor i kotan och ingen riktig fraktur.

I natt var smärtan stor och han fick heller inte äta ifall det skulle krävas ett ingrepp. Men nu på morgonen har han fått lite att äta, och även smärtan börjar att avta något.

– Är lite groggy av medicinen och fortfarande väldigt öm. Och det är lite jobbigt att andas men det har väl troligen att göra bed sprickorna i revbenen.

Hur länge kommer du att ha problem av det här?

– Vet inte, men jag tror att jag får komma hem i eftermiddag eller i morgon. Men nu är det ju uppehåll några veckor så jag hoppas att jag ska vara tillbaka när vi kör igång höstsäsongen.

1 svar på ”Bulow kvar på sjukhuset”

  1. Krya på dig Sebbe!
    Skönt att höra att du är på bättringsvägen.
    Det såg otäckt ut igår när du fick smällen och fick ligga kvar så länge på gräsmattan.
    Tur att Roger fanns på plats och kunde göra en första insats/bedömning.

    Hoppas vi ser dig snart på planen igen, du behövs!

    Tack Jonas för att du kollat upp hur Sebbe mår! Vi är nog många som undrat……..

    Svara

Lämna en kommentar