ANNONS:
ANNONS:

Elmander: ”Klart jag vill spela”

Tre bröder Elmander i Holmalunds IF. Så kan det bli i höst.
– Jag är överskriven och är sugen på att spela. Även Peter har tränat med laget och Johan var med i helgens internmatch, säger Patrik Elmander, äldst i brödratrion.

Patrik Elmander, 40, har betat av många klubbar sedan genombrottet i Holmalund på 90-talet. De senaste åren har han lirat sporadiskt i Säven/Hol, men det kapitlet är nu avslutat.

– Jag var med ett par matcher i våras, men då körde jag mycket enduro också. Men nu har jag inte hunnit köra så mycket på slutet och då har suget efter fotbollen kommit tillbaka. Har tränat på egen hand en del i sommar och har nu kört med Holmalund ett tag. Och nu när man är igång är det klart att jag vill spela, det är inget att sticka under stol med, säger Patrik.

Är du aktuell redan på lördag?
– Det vet jag inte, det får du fråga Mikael (Öhman, tränare). Men rent fysiskt är jag redo om bara ljumsken håller och jag tror inte jag skulle göra bort mig i trean. Det hoppas jag inte i alla fall (skratt).

Även yngsta broder Elmander – Peter – har tränat en del med Holmalund, liksom den rutinerade räven Klas Rubendahl.

– Det är roligt om vi äldre kan hjälpa till och lära ut vissa saker som vi har snappat upp under åren. Men du vet hur det är, när man väl är med gör man alltid sitt bästa, säger Patrik.

Alingsås store fotbollsson Johan Elmander, 38 år,  kan även han vara aktuell för en comeback i den röda tröjan. Han deltog i lördagens internmatch, och har öppnat upp lite för att känna sig för vid fler tillfällen.

– Johan är ju vältränad även om han inte spelat fotboll på ett tag, så några pass behövs nog för att se hur kroppen håller. Men jag har har ingen aning om han kommer att vara med och hur mycket i så fall. Men det är klart att han fortfarande är bäst av oss och det vore riktigt roligt att spela tillsammans med honom igen, det har vi inte gjort sedan 1998, säger Patrik Elmander till sist.

Lämna en kommentar