ANNONS:
ANNONS:

Erik gör comeback i HSK-tröjan

Efter två säsonger utan fotboll har Erik Karlsson fått tillbaka suget. Den forne skyttekungen siktar på comeback i Herrljunga SK under 2018.
– Har fått tillbaka lusten nu under hösten, säger 29-åringen.

I många år var Erik Karlsson ett av HSK:s främsta anfallsvapen och så sent som 2014 smällde han in 17 mål i division 5. Men efter det har han inte synts till på Skoghälla.

– Jag hade en spansk flickvän i några år så det var ett väldigt flängande fram och tillbaka. Men vi gick isär i somras så nu är den privata situationen lite annorlunda och det är lättare att hinna med fotbollen, säger Erik, som nu alltså bestämt sig för att köra igång igen efter nyår.

– Jag har rört mig ganska sparsamt de här åren så jag om någon behöver vara med från början. Jag siktar på att vara i form igen i april, försäsongen är bara ett nödvändigt ont, säger han med ett skratt.

Herrljunga har tappat Emil Johansson till Vårgårda, men i övrigt ser truppen ut att bli ganska intakt.

– Tycker att det ser bra ut i laget. Frimånaden är ju inte riktigt slut än så vi kan ju hoppas på att någon ny ansluter, säger Erik, som föga överraskande vill bidra med sina offensiva kvalitéer.

– Jag spelade längre bak en match i B-laget men det gick inget vidare. Så det är längre fram i banan jag gör mest nytta.

Lämna en kommentar